Tema Fødselsdag

Sørøver, Pirat fest, men uden dødninge hoveder, vi holder jo fest med liv i, for de livlige sømænd!

Vi fandt en masse stof der ikke skulle bruges og lavede sørøver tøj til gæsterne der også ville klædes ud :)

Sørøver, Pirat kage

Guld-erods Kage som et skattekort med en skattekiste fyldt med diamanter og guld. Et kompas lagkage, lakridspiber, romkugler og kanonkugler, sunde blå og grønne drikke fra innocence og blå og grøn is blev der også serveret.

Brugte opskriften til guld-erodskagen fra kvalimad, men tilsatte ikke citron i toppingen som deres, til vand en lille dråbe blå farve, iskiks som strandsand, chokolade til at tegne streger, kit kat til skattekisten og lakridssnøre til håndtag og bomber :)

Tegn din egen sørøver dug

Sørøver, Pirat dug

Papir rullet ud i begge sider af bordet og så en bordløber i midten med drengenes Lego Pirat opfindelser som pynt, i køkkenet havde vi også rullet papir ud på bordet, så gæsterne selv kunne tegne.

Skattejagten

Der skulle selvfølgelig være en skattejagt og her var den lækre skat, med guld og diamanter.

Sørøver skib og Pirat guld

Til sørøver skibet, tegnet vi af efter 2 str. tallerkner og brugte noget pap, hvor den ene var med en laminerings side i og den anden noget blåt papir.

Til sørøver, pirat guld brugte vi noget selvhærdene ler, jeg havde tilovers, købt i søstrene grene, stemplet dem, man kan også bare bruge en fancy knap eller andet sjov der laver et fint mærke, malet dem brugte til pynt på bordene.

Pirat Kikkert

Da gæsterne kom, fik de nye sømands navne, den store kurv var navne til de voksne og den lille til børnene, man skulle kalde på hinanden ved først at sige det som stod på sedlen og derefter personens navn. f.eks. Søde Joseph eller sporty Elias osv.

Her er dem vi brugte til de voksne:

 1. Barmhjertige
 2. Omsorgsfulde
 3. Vise
 4. Kærlige
 5. Forståelige
 6. Fredsfyldte
 7. Hjælpende
 8. Tålmodige
 9. Venlige Begavede
 10. Smilende
 11. Troværdige
 12. Trofaste
 13. Tillidsfulde
 14. Intelligente
 15. Positive

Til børnene:

 1. Seje
 2. Glade
 3. Søde
 4. Kloge
 5. Sporty
 6. Ærlige
 7. Kreative
 8. Friske
 9. Unikke
 10. Vigtige

Helt tilbage fra min 11 års fødselsdag har jeg haft gemt disse gamle sodavands markater, til min overraskelse fandt jeg dem mens jeg var ved at rydde op i en bunke papir, synes jo sjovt nok de ville passe ind i temaet, så købte nye sodavand :) og klistret dem på.

Rigtig god fest til jer!

Vi tog os god tid og brugte lidt tid her og der i 3 uger, fandt en papegøje i genbrug til en 10 er, fik en ide her og der, tegnede og pyntede når der var tid til det, så kom drengene selv med nogle påfund og glædet sig til dagen.