Nyheder, hver torsdag!

Få besked om nyheder på Instagram: https://www.instagram.com/jeanettesfamilie/?hl=da

Bånd, knapper og andre deco ting, bliver gemt fra gaver, tøj osv. så er vi snart klar til lidt efterårs/ snart julehygge. Jeg fik nogle eucalyptus grene til 5 kr, da de var nedsat og så var det ellers hvad der kunne findes af lys og andre sjove ting fra gemmeren.

Vores store dreng Elias er helt vildt med historie, så da vi kørte forbi Jelling, blev der i stor begejstring spurgt om ikke nok vi kunne se Jelling stenen, for den havde de læst om i dansk historie. Men at tyde runer er dog ikke noget de bliver undervist om i vores skole. :)

Så fik jeg startet på lidt efterårskrea, det tog jo over 7 dage at blive færdig med vores kæmpe sorteringsprojekt og flytten rundt i huset. Ih det føles godt og nogen gange er det næsten, som at få nye ting, for man opdager ting, man havde glemt man havde.

Det er efterår og det dufter så dejligt i de danske skove. Vi var på jagt efter store tykke grankogler, men dem var der ikke nogen af, så det blev de andre grankogler, dog fik vi en masse fine agern og nogle farverige blade med hjem.

Det er tradition herhjemme at når man har fødselsdag, bliver man vækket med sang, gaver og morgenmadshygge. Det er da bare for hyggeligt at ens børn kommer ind med gaver, kravler op i sengen for spændt at se hvad mor pakker op og siger til det. Søren overraskede mig for vildt, han har ikke altid været den store romantikker, men...

På tur med min anden ældste, jeg er så taknemmelig , det er sådan en gave at få lov til at se hvordan disse flotte drenge vokser, tænker og er så vidt forskellige og skønne på deres helt egne måder, det er bare noget særligt lige at have dem med på tur alene, de er i en alder hvor man altså bare må huske at stor nyde de momenter sammen. ...

I Juli 1999 fik jeg ovenstående besked, efter at have søgt ind i flyvevåbnet som linie officer, jeg tror faktisk aldrig jeg har nået op på de 50 kg, så det var nok godt jeg ikke satsede på det LOL.