Nyheder, hver torsdag!

Få besked om nyheder på Instagram: https://www.instagram.com/jeanettesfamilie/?hl=da

Vi er nu blevet færdige med 2 klasse, yeah og vi skal meget snart starte med 3 klasse, dagene bliver nok lidt anderledes nu, hvor niveauet er højere, så det bliver spændene, hvordan det skal gå, men vi stoler på, at Guds nåde er med os i det hele, det oplever vi også i det økonomiske. Der er desværre ikke noget tilskud til hjemmeundervisning, m...

Vi elsker December måned, når den er bedst med familiehygge og taknemmeligheden over at have hinanden, varme, god mad, hygge og meget mere, vi har så meget, at være taknemmelige for, lige nu sidder jeg og spiser noget af min ynglings chokolade fra lindt og blev så utrolig taknemmelig for, at bare kunne proppe mig med lækker chokolade, det er...

Der er gået total kage i den, min egen længsel efter at få lov til at udforske kageopskrifter er nu blevet muligt, tænk sig, den hjælper min drenge med, da jeg selv kom sent i gang med at lave mad og bage, ja faktisk først da jeg blev gift, vi fik tidligt børn, så opskrifter blev der ikke eksperimenteret så...

Vores dejlige lille prinsesse, har taget sine 3 første babysteps, hun er nu 11 mdr. og det er i næste måned vi glæder os til at holde den første prinsesse fødselsdag herhjemme, wuhuuu.

Bånd, knapper og andre deco ting, bliver gemt fra gaver, tøj osv. så er vi snart klar til lidt efterårs/ snart julehygge. Jeg fik nogle eucalyptus grene til 5 kr, da de var nedsat og så var det ellers hvad der kunne findes af lys og andre sjove ting fra gemmeren.

Vores store dreng Elias er helt vildt med historie, så da vi kørte forbi Jelling, blev der i stor begejstring spurgt om ikke nok vi kunne se Jelling stenen, for den havde de læst om i dansk historie. Men at tyde runer er dog ikke noget de bliver undervist om i vores skole. :)

Så fik jeg startet på lidt efterårskrea, det tog jo over 7 dage at blive færdig med vores kæmpe sorteringsprojekt og flytten rundt i huset. Ih det føles godt og nogen gange er det næsten, som at få nye ting, for man opdager ting, man havde glemt man havde.

Det er efterår og det dufter så dejligt i de danske skove. Vi var på jagt efter store tykke grankogler, men dem var der ikke nogen af, så det blev de andre grankogler, dog fik vi en masse fine agern og nogle farverige blade med hjem.