Nyheder

Den 1. i hver måned :)

Det var før hver torsdag, men da jeg meget gerne vil forbedre en del emner på Bibel adventure og mange andre punkter, vil nyheder være den 1. i hver måned.

Rigtig godt nytår til jer alle, vi håber i alle får et velsignet år i 2021 med Guds fred og som Dronningen sagde i sin nytårstale; Gud bevar jer alle!

Chanukah eller Hanukkah også kaldet lysetsfest, men Hanukkah oversat fra hebraisk betyder: Oprettelse eller Dedikation ( af Templet i Jerusalem )

De små fik lov til at lege med madfarve og dyppe det i mælk, det synes de var vældig hyggeligt, sjove effekter og farver, som de kunne bruge en del tid på.

Så var det tid til at lære at lime og klistre ting fast. Jenna har tit ville ha fat i lim stiften for at dufte eller spise den og jeg husker selv, at nogle limstifter havde en sjov duft, så jeg også lige skulle dufte.

Det er bare dejligt at komme ud af huset og væk fra alle de daglige gøremål, man ikke vil kunne lade ligge, hvis man er hjemme. Det var en rigtig dejlig og forfriskende tur til Tyskland.