Hjemmeskole Materialer

Vi bruger Abeka  https://www.abeka.com/ som er et amerikansk materiale, virkelig gennemført og alt er lige til at gå til, man følger et klassetrin med en klasse online, der består af 170 lektioner, som du selv bestemmer over hvilke dage du vil tage, bare inden for et år. ellers kan man betale lidt for at forlænge det.

Her kan du se en lektion:  https://www.abeka.com/Resources/SampleVideos.aspx

Der er mulighed for at vælge i abeka hvilken skriftform du vil bruge, kursiv eller alm. skrift, men i undervisningen vises der også kursiv, så de vil kunne lære at læse det også.

Det er virkelig gennemført materiale og ikke noget med at man skal forberede alt muligt til.

Hvert år får man nye klasse kammerater man skal følge, lektionerne er filmet på forhånd. Vi har oplevet en lille sorg, når de skulle skifte lærer, da de bliver rigtig glade dem.

Det er ikke et most, at man skal have video streaming med fra Abeka, for at materialet med bøgerne fungere.

Materialet er lavet sådan, at man sagtens kan gøre det uden, vi har prøvet det af med over 40 lektioner og tænker at tage 4 klasse uden video streaming. Jeg vil dog anbefale at tage børneklasse til 2 klasse på video streaming, det får man en rigtig god start med.


Video, se lidt af indholdet fra vores 3 klasses bøger og 4 års førskole bøger.

Der er desværre ikke noget tilskud til hjemmeundervisning, man skal selv sørge for materialer osv. og hvis man vælger bøger fra USA, kan fragten og momsafgiften koste en del, der er heldigvis ikke told på bøger. Vi betalte ca. 10.700,- for 2 x 3 klasse og 1 x 4 års førskole undervisning med video streaming, det er video undervisningen, som er dyrest.

Derefter kommer fragten og momsen, bor man i USA sender abeka gratis, ellers kan man godt påregne næsten samme pris oveni, som der er betalt for bøgerne, en fragt på ca. 10.700, lidt vildt, så vi er meget taknemmelige for, at have venner i USA, de sendte dem for ca. 1500,- som er en stor forskel :)

Når det så er sagt, er materialet alle pengene værd og mere til, vi er så velsignet og taknemmelige for dette materiale.

God will provide!