Legehus

Mig og Søren havde brugt nogle aftener i værkstedet sammen, så de ikke kunne se hvad vi lavede, det skulle nemlig være en overraskelse.

Det hele var gjort klar, lige til at tage ud i legehuset og få sat op og på plads. Vi havde fundet nogle sjove ting her og der på gården, fået nogle ting og været kreativ med det vi havde liggende i forvejen, ja lige med undtaget nogle skuresvampe og vaskeklude, har det ikke kostet en krone :)

Før og efter

Eventyrhuset

Min dreng på 4 år kunne knap vente med at komme ud til legehuset dagen efter de havde set den, og snakkede om at han skulle ud til eventyret, så snart han var stået op, han mente selvfølgelig huset. Så tror vi døber huset; "Eventyr huset" he he

Butik

Det kunne være fedt at få lavet en lidt større butik i sammenhæng med det udenfor, men nu er vi ihvertfald startet og der bliver rigtig handlet, pengene hænger ikke på træerne, men ligger stensikkert på gårdspladsen, så der blev rigtig handlet til den store guldmedalje :)

Så er der serveret!

Pandekager med natron, butik med stenpenge og kager af skuresvampe. Mor jeg elsker det her sted må jeg ikke nok sove herude? sagde min lille guldklump på 4 år.

Yam Yam

En ting er sikkert, vi elsker kage i den her familie! Men mor var hurtig til at tage den ud af hånden på Jenna ti hi.

Så blev der hygget og kreeret ideer, der skulle selvfølgelig også sælges en slags kamile te, så ud og finde blomster og nu duede det ikke længere at alle var millionære, så drengene lavet sig noget guld og penge til butikken.

Lige en kage til inden vi går videre!

Bare rolig Jenna spiste den ikke :) Hun tog bare i mod den fra Elias og grinede til ham :) Men efter at Elias var blevet stenrig, købte han kage i stor stil til os :)

DIY projekter

 1. Spist og drukket
 2. Fyldt med vat
 3. Og så lige en syning på toppen med en symaskine :)

Man kan sikkert finde mange andre sjove ting at gøre det samme med. 

Banner

 1. Pap eller papir
 2. Blomster tegninger til at kigge efter fra pinterest, ( flower drawings )
 3. Først med blyant derefter med sort tus i kanterne og så frem med farveblyanterne.
 4. Jeg lamineret mine, da det er til udendørs.
 5. Skær ud til snor

Sten penge

 1. Sten og stenmaling :)

Saltdej, kager og søde sager

 1. Saltdej
 2. Mine kom i ovnen ca. 5 timer og stod derefter til tørre i nogle dage
 3. Brugte 3 farver til at male hvid, creme og mørk brun
 4. Pynt, krymmel, sesam frø og birkis
 5. Mal ikke bunden, da saltdejen ellers kan blive blød.

Is klude

 • Karklude, 18 is ud af 3 karklude
 • Ispinde, gem evt. en masse ispinde her til sommer, fra dem i spiser, hvis ikke du vil investere i dem :)
 • Lim, Saks, Symaskine
 • Æggebakke som holder
 • Karkludene jeg købte var med 4 lag, så når jeg havde klippet dem, limet jeg ispinden og stoffet omkring, fast på de 2 lag og derefter de 2 andre lag på som en sandwich. ( 2 lag stof så lim og ispind så 2 lag stof.)
 • Synes det gav en sød effekt med syningen omkring, og da behøvede jeg heller ikke lime alle 4 lag sammen.
 • Lav evt. et Lamineret isskilt til bod.

 • Tavle

  Lidt komisk, men lavede en whiteboard tavle om til en kridttavle, kender i ikke de der tavler som står på gulvet med et trekantet look, den ene side har whiteboard og den anden kridttavle. Den har vi lavet om til 2 væghængte tavler i stedet. Vi har kridttavlen i de yngstes skolerum, som de store også havde da de var mindre og da vi har en kæmpe whiteboard skulle jeg ikke bruge den lille mere. Nu er den blevet til Menu tavle i vores Legehus wuhuu.

  Køkken reol

  Tak for kage

 • Skuresvampe
 • Filt til toppen, som også kan lægges i lagkagernes midterste del.
 • Sy tråd til at sy dem sammen, da jeg ikke ville bruge lim, så kan de bruges til vandleg. ( jeg syet meget få sting, kun lige for at holde på kuglepynten og en mere i den anden ende )
 • Sjov pynt og evt. glitter pynt, jeg havde noget beregnet til stof.
 • På lagkagerne tog jeg 2 svampe, som blev til 3 lagkager, en stor og 2 små fra sidestykkerne, når man klipper en trekant. Det grønne filt agtige, synes jeg ikke passede til lagkagerne, det tog jeg af, men synes det gik fint til kagerne, og som min dreng tilføjede, så kan man jo gøre rent med dem i legehuset :)
 • Your mind is a powerful thing. When you fill it with positive thoughts, your life starts to change.