Vores Sommerferie oplevelser

2019-07-24

Så blev der kørt lidt rundt i det Danske land og besøgt en masse nye steder vi ikke havde været før, et sted var gratis, et andet var vundet, en tredje inviteret og...

andre spurgt til! Køleskabet er fyldt med div. drikkevare, mad der er gjort klar og så er det ellers bare afsted, med madpakkerne, kage og snacks!

Jyllands Park zoo

Var det første sted vi besøgte, Daniel havde vundet billetter til 4 pers. efter at have været i cirkus med Farmor og Farfar. Genialt sted for hele familien, med hyggelige legepladser, gode madpakkesteder, dyr over det hele, hehe, og sjove forlystelser. Vi vandt en abebamse ved at: Elias, Daniel og mig alle 3 ramte 100 jep 3 gange plet skud og vi var en bamse rigere :)

Baboon City

For vildt med aktiviteter for alle aldre, vi løb desværre tør for batt. men her er et lille glimt fra vores dag i legeland.

Madsby Parken

En virkelig lækker stor park med mulighed for at tage på skattejagt, klatre i tarzanstien, lege på legepladsen, båd tur, mooncar bane, gå på vandet, klappe dyr, osv. og så er det gratis at besøge parken, nogle få forlystelser så som at køre i tog og sejle i båd koster penge, 10 kr for en skattejagt, og 24 kr for en parkeringsbillet.

Brandbil og Panser museet

Lige stedet for små og store drenge måske? her kan man ihvertfald se masser af gamle og nye brandbiler og pansere. Vi var lidt heldige at se nogle køre med nogle af køretøjerene den dag vi var der.

Legoland

Legoland har lige nu et super flot riddershow og hvis man har sæsonkort kan man tage nogle gratis med indtil 11 aug. Tak til vores gode venner for en hyggelig dag! :)

Mangler man børnebilletter kan man printe gratis legoland børnebilletter på www.skolemælk.dk

Check lige Fars Briller!

 Fortsat god ferie til jer alle!

Gud velsigne jer og beskytte jer!