Vikinger, Larver og Roulader

2019-07-31

Der var lige en tur mere, der skulle til, for at alle fik deres Sommerferie tur/sted ønske opfyldt, Elias som elsker historie valgte at besøge....

Ribe Vikingecenter

Efter at have prøvet og lave Vikingepenge, var der Krigertræning, det var en stor oplevelse, som blev snakket meget om og leget de efterfølgende dage. Det er et spændene sted at besøge, man får sig et rigtig godt billede af hvordan det kunne have været at leve i vikingetiden. De fik oplevet at skyde med bue og pil, snitte, se hvordan de laver mad, smedeværkstedet, islandske heste, endda iscenesat bryllup var der den vi kom, vi så desværre ikke alt, men så blev der købt nogle sværd og en pilekogger til at kunne lege videre med derhjemme og 2 små korte bøger om vikinger, da de dagen efter, som opgave i skolen skulle læse dem, skrive om vikinger og deres oplevelser på turen.

Larver

Mor! vi ville være nyttige lokomotiver ( Hvis man har set Thomas tog, ved man hvad det er :) så vi begyndte at fjerne ukrudt, men fandt så en masse, helt vildt mange larver der ligner bier, jeg stod i køkkenhaven, men de fangede hurtigt min opmærksomhed, det måtte jeg se. Vi fik googlede dem og fandt ud af at de normalt sidder på disse ukrudtsplanter og spiser giften derfra, ikke farligt for os at røre ved, men en dag bliver larverne til smukke Sommerfugle wuhuu.

Roulader

Mine drenge elsker at bage, men nok rigtig meget for at smage! det blev til 2 lækre Roulader med vaniljecreme og solbær, ribs fra haven. 2 lækre Vandbakkelse kager, for så skal der jo slik til :)

Snart 8 mdr.

og kan sidde selv i lidt tid, maver sig frem, men når ikke at slå alle storebrødrene i at kravle først :) Skulle til fødselsdag og kom til at se, vi piger kunne matche i tøjet, ih det er da for hyggeligt.

Gud elsker, at elske dig!

Vi ses :)