Vi plyndre haven, Opfinder Far og flittige børn!

2020-04-23

De sidste 4 dage har vi været en hel del udenfor i det solskinsrige vejr og alle i familien har stor hygget sig med at arbejde sammen på gården og nyder hinandens fællesskab.

Lovebirds

De store børn var indenfor og den yngste sov i flere timer, hvad finder 2 lovebirds så på? som de bare elsker og ikke så tit får tid til.

Jo, arbejde sammen i haven! Mig og Søren elsker at arbejde sammen og udrette ting sammen og vi har i længe gerne vil se en forandring i haven, vi håber at få vores over 5 meter lange drivhus op i år, som vi købte brugt for ca. 2 år siden, sikke en tålmodigheds test :) LOL.

Så nu plyndre vi haven, rydder op, bygger nyt, planter nyt, planter om, osv. denne sommer. Vi går stadig og drømmer om en rendegraver som vi VIRKELIG har brug for! Vi har en masse fine tanker for gården og selvom det i noget tid kan se nok så rodet ud, ved vi, at det kræver det for at få fundamentet lagt.

Flittige børn

Jeg bare stor elsker når vi alle arbejder sammen, de 2 store drenge elsker at få de små med på opgaver og har været en mega hjælp i haven, de spørger selv om de må hjælpe til og selvfølgelig ved de også at det ikke kommer tomt tilbage, for Mor og Far belønner gerne en god attitude og indsats på gården, om det er en stor is en skilling eller andet godt, så er det gerne givet ud!

Det er minder som varer ved, vi skaber noget helt specielt sammen og nyder resultatet sammen.

Mine drenge er opfindsomme, hvis jeg kunne nå at tage billeder af alle deres påfund villle min mobil´s memory kort være fyldt på ingen tid. Jenna må ha følt det som i tivoli land med alle de forskellige slags køretøjer hun er blevet transporteret i de sidste par dage.

Hver dag, med det samme der var frikvarter, løb de ud for at arbejde i haven. Det er altså ikke altid sådan, men de is jeg gav dem, må virkelig være gode ti hi :) Her transportere de sten fra et bed vi laver om.

Jenna The Explora

Jep, hun er i en herlig alder, hvor det er godt at have løbeskoene på. Hun er ikke bange for at hjælpe til og lidt har også noget at sige! Det er en helt ny verden for hende at gå på opdagelse i haven og der bliver rigtig opdaget ting og sager, som nøje bliver studeret, det er simpelthen for bedårende at se alle hendes søde ansigts udtryk og pludren i beundring.

Vi elsker forår og sommer!

Fars have opfindelser!

Nu er vi endelig startet på haven og jeg håber at lave en side til vores Garden of Eden projekt :) og div. opfindelser dertil :) Her er lige Fars nylavet kompost tromle.

Børnenes opfindelse

De kalder det en Halmballe presser, den er fyldt med græs, men ideen er der :)

Der er ikke meget lyst til at gå ind for at lave aftensmad, når alle hygger i haven, men dejligt når man kan glæde andre med stjerneskud, smørkage og frisk mælk fra bondemanden, her en 5 liters fyldt op, check lige alt den lækre fløde, man kan se en streg hvor der er farveforskel, øverst ligger den tykke fløde, som jeg sorteret fra med en suppeske. Yummy yummy!

Blomst til Mor

Charming boys! de havde gravet denne blomst op med jord og fundet en potte i laden, for at den ikke skulle gå ud så hurtig. Ihhhhh så betænksomt!

Tak til mine dejlige drenge!