Strandtur, Loom knitting og tomatspand :)

2020-07-01

Hvorfor kan en sæl ikke blive fotograf ?  Fordi den kun tager sælfies!  Selfies ved stranden, perfekt strandvejr og total familiehygge!

Vi havde i weekenden planer for at lave noget på gården, alle havde sovet længe i huset, ja helt til kl 9.00 FOR VILDT!!! Så lige efter morgenmaden kom Farmand med den geniale ide, at vi skulle tage på stranden, no second thoughts, alle jublede. Vejret var PERFEKT strandvejr for store og små og når man ser hvordan vejrudsigten ser ud lige nu, er jeg så glad for, vi lod arbejdet på gården ligge og hyggede istedet :) 

Vand og sand Surfers

Vandet var lækkert lunt, men også sandet skulle der surfes på wiiii :)

Det var Jenna´s første tur til stranden og hun storhygget sig, hun er absolut ikke pivet og ville hellere end gerne have en tur på surfbrættet, selvom det godt kunne blive til en tur i sandet med snuden.

God smag!

Det er ikke så tit jeg køber tøj til børnene, da vi har været så velsignet at få tøj fra gode venner, meen det er nu sjovt at gå lidt shop amok en gang i mellem :) Drengene plejer at gå med bøllehatte om sommeren, men denne her gang spurgte jeg de 2 store, om ik de selv ville finde en sommerhat de ville have og fandt ud af, at de 2 godt kan hjælpe mig med tøjshopping fremover :) 

Så fine unge mænd!

Elsker at være Mor til så fine, sjove, talentfulde og så forskellige drenge!

Love my boys!

Jenna the Explora

Det var sjovt at have Jenna med på stranden, hun grinte til tider helt vildt af alt den leg med drengene og med Mor og Far i sandet, det er jo en gigantisk blød sandkasse med vand, Yeah.

Love you my little cutie!

Masser at drikke, en strandbog fra en venlig livredder, en skovl og en spand så er man godt kørende :)

Sommertip

Tomatspande som man køber i supermarked har smarte huller i bunden og hvis man køber forskellige slags tomater, har de endda forskellige huller i bunden, vi bruger dem i badekaret, leger med dem i vores soppebassin og havde en med på stranden, de er i god kvalitet og sjove!

Loom Knitting

Daniel og mig fandt en Loom knitting ring i genbrug til 5 kr, han startede ud med at lave en lille kurv/vase til Jenna´s blomst på værelset af stofgarn og så blev det da ligefrem sjovt, når han kunne se at man ligefrem får noget fint ud af det.

Så han gik flittigt i gang med at lave en hat til Jenna og ihhh så fin den blev.

Godt gået Daniel!

Lige et tip mere, gratis billetter til Legoland, uden at man skal købe en voksenbillet, findes på skolemælk.dk

God sommerferie!

Don´t look back - you´re not going that way.

Spend more time with people who bring out the best in you, not the stress in you.

I´m not that perfect Christian, I´m the one who knows

I need Jesus