Sørøver, Pirat tema fødselsdag og gymnastik

2019-10-10

Fødselsdagsfest, det var Joseph Johannes, Elias og Farfar der fejrede sammen, Farfar som har sin egen båd er jo også lidt af en sømand :)

Svigermor lavede et super lækkert brunchbord, og vi stod for desserten og div. se vores Sørøver, Pirat fest uden dødninge hoveder, da den var fuld af liv :)

Se vores Sørøver, Pirat fest her, klik på linket.

Små Spring gymnaster

Juhuu, så er de startet til gymnastik og har nu været til det 2 gange, they love it.  Den lille mand, som nu er en stor dreng, går helt selv til gymnastik, det er jo stort, han kørte dog lidt for hurtig på en motorcykel og slog en fin mælke fortand lidt løs, som tandlægen konstaterede efter et røntgen billedet, men den bliver så fin hvor den skal være nogle år endnu :)

Onepotpasta

Det er en ny opdagelse for mig, som lige har fået en fin ny opskriftsbog i fødselsdagsgave fra Svigermor, super lækker og det der onepotpasta er der jo mange fine opskrifter af i Valdemarsro aftensmads bogen.

Jeremias 29: 11-14

11 For jeg ved, hvilke planer jeg har for jer, siger Herren, planer om fred og ikke om ulykke, planer om fremtid og håb. 12 Når I beder til mig om hjælp, vil jeg høre jer, 13 når I søger efter mig, vil I finde mig. Ja, hvis I søger mig af hele jeres hjerte, vil I finde mig. 14 Jeg vender jeres skæbne, sætter jer fri og giver jer fremgang.