Små nuttede uldtotter, men hvad gør vi med dem?

2019-09-25

På tur med min anden ældste, jeg er så taknemmelig , det er sådan en gave at få lov til at se hvordan disse flotte drenge vokser, tænker og er så vidt forskellige og skønne på deres helt egne måder, det er bare noget særligt lige at have dem med på tur alene, de er i en alder hvor man altså bare må huske at stor nyde de momenter sammen.

Efterårsferien nærmer sig, her er lidt ideer til hvad man kan lave:

Isbar, slik og mad med perler!

Det går fremad med værkstedet!

Værkstedet bliver fyldt, vinduerne repareret, der bliver muret med en effektiv hånd og hjælp fra Farfar. En god afslutning efter dagens hårde arbejde, Cola til drengene, der bliver heldigvis ikke målt cola efter hvor meget man har lavet :)

Små nuttede uldtotter

Nåååå killinger på loftet, vi har i lidt tid holdt hemmeligt, at der var killinger, Far har været oppe ved dem, for at vænne dem til mennesker, det er vores vildkat der har fået dem, så vi ville ikke lige, at drengene selv gik op til dem, nu er de så store at de selv kan løbe hen til os uden at kattemor væser af os. 4 stk er der, vi vil ihvertfald gerne beholde en, men vi må se. Joseph ved det ikke endnu, men det bliver sjovt når den dag kommer, vi venter lige lidt endnu. Så indtil videre hygger de 2 store drenge sig med at besøge dem, når han er puttet.

My little sunflowers

Love these little smiling boys! de hygger sig i naturen og fik en lille persillerods gevinst med ind til en lækker suppe, mums den var god!

Ugens anbefaling

Vitamina mums - Persillerods suppe på slum :)

Bare en ide, til at bruge de lækre persillerødder.

  1. Bacon svitses, tages fra og puttes i efter at have blendet nedestående.
  2. ca. 5-6 pesillerødder skåret i skiver
  3. ca. 4-5 gulerødder skåret i skiver
  4. Havde ca. 5 dl kyllingefond, andet kan også bruges, tilføj mere vand, alt efter hvor tyk eller tynd du vil have suppen, men vent med det til efter du har blendet.
  5. Lad det simre til det mørt og blendes, elsker min bamix håndblender, det virker!
  6. Frost ærter og porrer koges evt. ved siden af, drænes og blandes med i.
  7. salt og peber

Tilbehør: Kartofler, flutes eller torsk. God fornøjelse !

There is power in a thankful heart!

Be thankful for what you have; you´ll end up having more. If you concentrate on what you don´t have, you will never have enough.

Oprah Winfrey