Sejltur, oprydning, salg og skrotning

2020-07-22

Vi havde alletiders sejltur, sikke en dejlig oplevelse, det var storhygge og minder der glæder!

Så gik turen til søs, alle mand om bord.

O´høj Kaptajn

Alle drengene fik lov til at være kaptajn, det var en stor oplevelse for dem og vi blev rigtig spurgt på hjem turen om vi nu også havde set hvordan de styrede i land osv.

Sikke en landkrabbe

Et af højde punkterne var også at fange krabber, ja det blev til hele 3 krabber, en søstjerne, en lille fisk og en anden fisk, som alle blev klasket i vandet igen :) Daniel gik vældig op i det, for efter at de næsten lige havde set børnene i bulderby og hvordan de havde skulle fange krebs til middag, var han nok ude på at fange mange krabber til en god middag. Han synes dog at lillebror stod i vejen for hans fangst og han fik lige at høre, så den lille fyr fik den gode ide at ligge vand på broen for at storebror skulle glide derpå, ja ja søskendekærlighed! Det er ikke altid nemt at være nr 3 i søskendeflokken, selvom jeg faktisk beundre deres tætte og venskabelige bånd de har sammen. 

Dagens fangst!

Ingen fangst

Med fiskestang, men i stedet faldt spolen til snøren i vandet, som vi så fik fisket op igen. Drengene havde ellers rigtig været på ormejagt og puttet en masse orm i en beholder hjemmefra, som de ville fange fisk med.

Kold dukkert

Det var ellers fint vejr, lidt svingene, men skønt.

Men hvis det gjaldt en tur i vandet, var det kun de seje der turde det, jeg var IKKE en af dem :)

Tusind Tak for Turen!

Farmor og Farfar vi stornød det og var alle mega trætte dagen efter, alt den friske luft, sol og skønne indtryk. HERLIGT altså!

So Exited, just can´t hide it.

På vejen hjem, blev der danset, jublet og snakket om turen.

Skrottet og solcreme tip

Bare lige et godt tip, hvis nu vi alle skal til at have solcremen frem igen, ja så kan det altså ikke komme af en billak, så vidt vi ved :) Vores dreng har nemlig taget hele turen fra frontskærmen og op på taget, som man kan se på billedet, det er ved at være ca. 5 år siden og det holder da fint endnu :) Det for mig til at tænke, at det er da nogle stærke sager de putter i såen gang solcreme :(

D.7/7 blev vores gamle volvo v70 skrottet, den blev gennemgået for fejl af farmand og nu gik den ikke længere. På video´en går vi igennem dens fejl :)

Oprydning

Endelig fik vi gået igennem de ting, vi ville beholde og sælge af ting vi havde stående i vores såkaldte gildesal. Der er blevet sorteret og gjort rent til legetøjsmarkedet, som så desværre blev aflyst pågrund af corona og som vi først fandt ud af efter at have pakket hele bilen og kørt afsted, for først der at finde ud af, at det var aflyst.

Det skal siges at vi aldrig før har solgt så meget på nettet som i denne sommer, drengene har solgt af deres legetøj og tjent 950,- og det blev næsten solgt alt sammen, samme dag vi satte det ind.

Vi tog os en tur i legetøjsbutikken og sikken et hit, de fik brugt nogle af deres penge og det var faktisk en vild hyggelig oplevelse at gå rundt med dem der.

Batteri tyggegummi?

Farmand fandt nogle af hans gamle Anders And blade, det er hit herhjemme og jeg fandt fornylig ud af efter at der skulle støvsuges bag drengenes seng, hvorfor min yngste dreng har så meget energi he he, jo ser du han har tygget et batteri over, nu håber jeg bare ikke det viser sig at han snart dukker op i en marvel film som super.

Søren havde tit undret sig over hvordan et batteri så ud indeni he he. Jeg blev dog lidt bekymret for min lille dreng, som ellers ser ud til at have det godt.

Gildesals salg

VI fik solgt 2 borde med stole, et komfur, en skænk, Autostol, lego fabuland, hylder, brio barnevogn, stol, bæresele, og andre små ting, ialt for 3045,-

Da sendte Søren, mig på shopping tur, YEAH, så vi kunne få garderoberne lidt opdateret, som han siger det :) Han ved jo at jeg synes det er hyggeligt, selvom jeg efter at have været i et shopping center en hel dag, var helt ør og træt af at shoppe.

You can´t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending.

C.S Lewis

Adult relationships are hard. And can be very complicated. My advice?

Surround yourself with people who have an abundance mentality. People who don´t feel threatened; that your success, or your relationships with others somehow take away from theirs. Find friends who celebrate you instead of being jealous of your success, cry with you instead of judging your tears, build you up, instead of tear you down, give more than they take, encourage your dreams instead of criticizing them, and love you for you instead of expecting you to live up to something you are not.

Tell someone, what you love about them.

Jordan Page.