Se indholdet af vores skolebøger og Thanksgiving middag

2019-12-05

Vi er nu blevet færdige med 2 klasse, yeah og vi skal meget snart starte med 3 klasse, dagene bliver nok lidt anderledes nu, hvor niveauet er højere, så det bliver spændene, hvordan det skal gå, men vi stoler på, at Guds nåde er med os i det hele, det oplever vi også i det økonomiske. Der er desværre ikke noget tilskud til hjemmeundervisning, man skal selv sørge for materialer osv. og hvis man vælger bøger fra USA, kan fragten og momsafgiften koste en del, der er heldigvis ikke told på bøger. Vi betalte ca. 10.700,- for 2 x 3 klasse og 1 x 4 års førskole undervisning med video streaming, det er video undervisningen, som er dyrest.

Derefter kommer fragten og momsen, bor man i USA sender abeka gratis, ellers kan man godt påregne næsten samme pris oveni, som der er betalt for bøgerne, en fragt på ca. 10.700, lidt vildt, så vi er meget taknemmelige for, at have venner i USA, de sendte dem for ca. 1500,- som er en stor forskel :) 

Når det så er sagt, er materialet alle pengene værd og mere til, vi er så velsignet og taknemmelige for dette materiale.

Video 1: kort oversigt om bøgerne.

Video 2: Længere version, med lidt af indholdet i bøgerne.

Thanksgiving middag

Joseph Johannes fik lavet lidt pynt fra vores abeka kunstbøger, en pilgrimshat og hytte, jeg tror faktisk ikke rigtig jeg kendte til Thanksgiving, før vi fik abeka, men det er da en tradition, jeg synes om, dette var vores første thanksgiving hjemme hos os og sammen med vores gode venner som også hjemmeskoler. Det er utroligt at tænke på hvad taknemmelighed kan gøre ved vores hjerter, i et samfund, som sammenligner sig med andre og hele tiden vil ha mere, er der bare noget så forfriskende ved at stoppe op og remse nogle ting vi kan være taknemmelige for, i stedet for at fokusere på hvad vi ikke har.

Vores vandvarmer er lige blevet skiftet ud, det tog næsten en uge hvor vandet en gang i mellem blev slukket for, så jeg fandt mig selv i situationer, som at lave mad og fandt hurtigt ud af, at jeg meget tit skulle bruge vand til at vaske mine fingre, en af gangene spildte jeg karry ud over det hele, så heldigvis kom baby vådservietterne til hjælp, men jeg lugtede af en indisk butik resten af dagen, da jeg så skulle børste tænder, var jeg igen taknemmelig for at have et glas vand stående jeg kunne bruge og ikke skulle et eller andet sted udenfor, for at hente vand. YEAH, Taknemmelig for vand i vandhanen :)

Elias og Daniel fik også lavet sig lidt pynt fra vores abeka kunstbøger, serviet holdere, en pilgrimsvogn og lidt andet dekorativt pynt, hyggeligt!

Sammenligning stjæler glæden, taknemmelighed gør dig rig på glæde!