Sabbat, Perleideer og myrekryb

2020-03-25

Vores første jødiske sabbat, da vi vil lære om alle de jødiske højtider og sabbat, tænkte vi at den bedste måde at illustrere det på var ved at holde en jødisk sabbat.

Challah brød, en med 6 snore og en med 3 snore, det er nemlig vigtigt at der bages 2 challah brød til en sabbat. Det var første gang, jeg skulle flette brød på denne måde, men ikke sidste, vi var vilde med udseendet og den søde smag og fik prøvet 2 forskellige opskrifter af.

Hvis du har lyst til at se billeder fra aftenen og læse mere om den jødiske sabbat - klik på sabbat linket nedenfor.

Daniel har fundet gåder og lavet perleting, da hans søde tanker har været at velsigne andre børn med ideer, så de ikke skulle kede sig.

Jeg fik endelig ryddet lidt op på hjemmesiden i søndags, så håber at det nu er nemmere at finde ting. Daniel´s ideer driver mig på en positiv måde til at sætte mere på hjemmesiden, da det ikke har haft første prioritet og generelt mest kun har været om onsdagen, ja så vil jeg støtte hans initiativer med glæde. Jeg kan dog ikke helt følge med, så flere indslag kommer snart :)

Kamerastativ der kan dreje!

Det er som regel ikke mig der går og finder på deres fine påfund. Jeg er så opmuntret af deres kreativitet og opfindsomhed. Her er det kamera mand Elias, som siger action når der skal filmes. Jeg må lære dem at redigere, for vi har en masse film, jeg har bare ikke haft tid til at redigere dem.

Gokart

Wow det er den sejeste gokart jeg har set, drengene er ellevilde med den, rundt og rundt den kommer, med to der cykler og en der styre. Færdig er den ikke, men wiii hvor det køre......

Myrene er begyndt at komme, så vi har eksperimenteret med et glas cola som myrefanger og det virkede, efter ganske kort tid var der en ok myreklump. Man kan selvfølgelig også vælge at tage en af gangen, som Jenna gør.

Ordsprogene 17:22

Et Glad hjerte giver godt helbred,

modløshed udtørrer knoglerne.