Prinsesse fødselsdag, donut og te party

2019-12-19

Jenna Joline er blevet 1 år og festes skulle der, vi har alle været med til at gøre det festligt, om det var noget spiseligt, pynt eller andet.

Photo backdrop

donutslikposer, pynt til rummet, photo props, stor donut ballon, body med one print på, balloner og bånd til at sætte dem fast med, lyserød dug til tebordet, paptallerkener, runde papirsstykker til bordet: købt på wish, i genbrug og søstrene grene til ca. 300,- ialt. Jeg har holdt mig indenfor budgettet wuhuu

Guirlande og donut´s deco

Drengene lavede den festlige guirlande og donut´s til bordet og væggen af noget papir vi havde liggende, fandt en template på pinterest de kunne bruge og så var de ellers i gang med at gøre det festligt.

Balloner gør det mega festligt!

Søren var ballon mesteren og det er da helt vildt hvad balloner kan gøre ved et rum, ballonerne med konfetti i, kunne man bruge til nytårsaften, blev vi enige om, da en af dem sprang og vi havde konfetti krudt flyvende, de havde altså en del i sig :)

Prinsessekage

Yeah, det er ikke så tit, jeg får mulighed for at lave fondant kager, har desværre måtte sige nej til nogle rigtig skønne muligheder, for andre. Jeg har kun prøvet at lave en prinsesse kage før, så det var sjovt at prøve igen, personligt synes jeg ikke om at spise fondant, men det er bare det som gir det flotteste resultat og herhjemme er det tradition at på sin 1 års fødselsdag, er kagen som kommer i en bog lidt mere speciel end ellers. Her er det en kombi  imellem fondant og smørcreme.

Kage tips og opskrifter

Donut og te party

Det var meningen at vi skulle ha holdt 2 dage med fødselsdag og havde gjort lidt klar til det, men det blev dog alligevel til 1 dag, så vi slog da bare de 2 temaér sammen. Det var en sød oplevelse med alt det sukker på en gang he he

Småkager og tilbehør

Småkager der skulle ligne donut´s og småkage teposer mange af dem overtrukket med hvid chokolade i pink farve, skumfiduser dyppet i chokolade og tørret jordbær, saltstænger med chokolade og krymmel uhm.

Far var den store donut maker til fødselsdagen,

de var lækre, fulgte annemette voss opskrift på donut´s :)

Wuhuu så skal der festes!

Hvad gør man med kageresterne ?

Uhm er helt vild med romkugler af chokoladekage og lagkage rester, tilføjet lidt mandler og digistive, rullede dem i kokos og hasselnøder, guf guf.

Tip: Man kan også tilføje romessens og syltetøj.

God bless!