My true love, sommer og skolestart

2020-08-20

Vi prøvede at få det til med det legendariske løft i dirty dancing, men vi turde nok ikke helt alligevel, det endte bare med at vi skræl grinte istedet.

I have found the one whom my soul loves!

Song of solomon 3:4

He is so fine, and He is mine!

Nogle gange forstår jeg slet ikke, at være velsignet med en så fantastisk mand, han er alt og mere til, end hvad jeg kunne have bedt om.

En dejlig varm sommerdag og en svingom fra sin elskede.

At dele livet med dig er en gave! Du er min bedste ven!

Høst tid

Så blev vores mark, som bliver lejet ud, høstet og drengene fik endda lov til at køre lidt med.

Koldskål med et twist

Det er lækkert og nemt at gøre klar, når man på f.eks en varm sommerdag får gæster.

  1. Købt Koldskål :)
  2. Smør og honning smeltes på en pande med vaniljesukker, derefter havregryn og lidt nødder blandes i og ristes lidt ( rist evt. nødderne kort inden og hæld dem fra )
  3. Vanilje is skæres i tern, som skal i koldskålen
  4. Tilbehør
  5. og voila smouse smouse

Sommerferie

Det gode vejr tittede da virkeligt frem og det kræver en del væske, her bliver der serveret hyldeblomst saft, med citrus danskvand og masser af isterninger.

Vi har bestemte farver i familien til vores kopper og tallerkener, når vi tager på tur, så ved vi altid hvilken kop der er vores :) Men også smart når man får gæster på besøg med børn :)

Til hverdag vil mine store drenge helst ikke have dem he he, de siger at så smager vandet anderledes og sjovt nok må jeg give dem ret, ting smager faktisk anderledes alt efter om det er glas, plastik eller stål man drikker af.

Så hvis jeg ikke kan finde plastik kopperne er det fordi Daniel, som tit har snydt mig, rent faktisk går og gemmer dem forskellige steder, for ikke at skulle drikke af dem, lille drillepind.

Børnene stor hygget sig med at spise i haven, selvom det jo også betyder en masse ture frem og tilbage med ting og mad.

Have lege

Jeg fandt en masse sjove lege med kort dato he he.

Det er skægt hvordan simple ting, nogle gange kan have den største betydning og det som bringer os tættest sammen.

Limbo rock

Det var vildt oplagt at hygge i haven om aftenen og det viste sig faktisk at mor var den dårligtste til limbo. De 2 store måtte kæmpe om 1 pladsen.

Det bob bob bob bob bobler

Når vi havde puttede de 2 små, hyggede vi os med de 2 store, vi fik skudt med bøsse, sunget, snakket, ristet skumfiduser osv.

Wii og wiii :)

Nøj, hvor det sust i maven, det var helt op på toppen af stigen og så gynge, VILDT!!!! Joseph fik dog en tur af Far, som skubbede ham og min lille syngende og højtlydte dreng fik rigtig proklameret at han var på vej til månen LOL.

Kæmpe krammedyr

Philip er blevet lidt blød, i hvertfald synes Jenna han er en super fin blød krammedyr. Normalt flygter han fra sådanne situationer og vi plejer også at holde øje med ham, især med småbørn. Men der er noget helt særligt med Jenna og ham. Dog får hun lov at give ham mad om morgenen sammen med os, for hun er helt pjattet med ham. Meen :)

Skolestart

Yeah så fik vi startet på skole igen og med et brag af en madfest he he :) 

Jenna synes tit morgenmaden er spændene at squise mellem fingrene, så efter så mange nej, fik hun endelig lov til at explore morgenmad med mere.

Lær at tegne bøger

Joseph er ved at lære at tegne efter, jeg er så opmuntret over at se den udvikling der sker. Lige nu er det køretøjer, skibe og raketter osv. Derefter tager vi en masse dyr, han er så kreativ med at finde på også, f.eks ved politibilen, kom der poser med guld, røvere og politimænd.

Sjoveste slim

Det er en vild mærkelig fornemmelse, når man får blandet sig maizena mel med meget lidt vand. Man kan starte med at tilføje en meget lille smule vand og derefter se an hvor meget der skal til, får man alt for meget vand i, kan man lade det stå i en god stykke tid og det er muligt at hælde vandet fra.

Daniel kunne næsten ikke give slip på det og legede nok med det alene i ca. 30-45 min. Det er vildt sjovt!

Genbrugstøj

Wuhuu vi fik en hel pose fyldt med tøj og overtøj til de store drenge, vi takker, det er altid så sjovt og spændene at se hvad der er i :)

Hvad går der af ham, Søren er normalt ikke den store romantikker, men så hyggeligt at åbne køleskabet og finde, chokolade til den squash jeg ville hente for at holde mig vågen. Ikke dårligt når man har bøvlet i 40 min med kun at få overført billeder, er super træt og klokken er mange. Tak min skat

You always gain by giving love

Sometimes God dosen´t change your situation, because He is trying to change your heart.

A husband can love his wife best, when he loves God first.

Marriage is a workshop where the husband works,

and the woman shops. :) ha ha ha.