Merry Christmas og masser af nye lego ideer

2019-12-25

Hvad vi lavede juleaften

Ja, vi må nok erkende at vi ikke har de store traditioner juleaften, men ligesom mange andre handler det om Jesus og familiehygge!

Der blev læst højt fra biblen, sunget og smouset. Vi prøvede at udtænke en dag, som passede for alle aldre, det kan faktisk godt være en kunst. Vi besluttede igen i år at holde fast ved kurven med gaverne i, der ville glæde og bringe os sammen, der var masser af forskellige spil, nogle bøger, 2 dvd ér alle kunne se, slik osv. og disse kunne man vinde i vendespil´s pakkelegen, som blev spillet ligesom banko, jeg råbte op, først skulle man have en række og så råbe banko, dernæst 2 rækker og så 3. og sådan fortsat det til alle gaverne var væk. Det var super hyggeligt!

Vi fik leget, spist og danset til kristen julecountry musik, hvilket jeg håber kunne blive en ny tradition herhjemme :) Vi tog nadveren sammen og da de 2 små var puttet, spillede vi andre, Journey to Beulah og spiste slik indtil sent! Total råhygge!

Dagene før juleaften havde vi haft besøg af familien på begge sider og af bedsteforældrene, fik børnene nogle rigtig gode gaver, som flittigt bliver leget med af både store og små.

Lego ideer til lego ideer siden :)

Lego House i Julen

Lego house har skruet op, for jule tema, vi fik rigtig kreeret, Far lavede sværdet i stenen, som Daniel senere hen fik lavet en masse seje versioner af, Elias dinoér, Joseph Johannes en pakke, hvor mor lavede bånd på og så lige en julekrans.

Må vi alle opleve at forstå hvor stor bredden og længden og højden og dybden af Guds kærlighed er til os, komme til at kende Jesus Kristi kærlighed som overgår al menneskelig forstand, så vi fuldt ud kan opleve alt det Gud har for os.


Ef.3:18-19