Lemonade, kamille og køleskabsvelvære.

2020-08-05

Ih, vi glæder os til det gode vejr titter frem, i mellemtiden øver vi os på at lave sommerdrikke.

Vi fik lavet os en lækker citron lemonade og en vandmelonsdrik, som bestod af en halv vandmelon, 3 dl æblejuice og saften fra en citron blendet, Jenna´s drik blev siet  :)

Vandmelonsdrikken er efter min og Daniel´s smag ikke så god, men derimod vandmelons is den hitter big time herhjemme.

Perle citron og Perle vandmelon

1 2 3 Smous

Hvilken er din favorit?

Vinderen blev Citron lemonaden.

Jiiihaaa

Hvad kan jeg sige, de havde det sjovt, men den lille prinsesse ville ikke af igen, det gik så lidt ud over storebror, som bare synes det var sjovt!

Køleskabsvelvære?

Det er ikke altid jeg når at organisere, når jeg har været på indkøb eller er særlig motiveret til det, så bliver alt bare lagt ind for at holde det koldt, men det betyder noget for både overblik og holdbarhed, så jeg gør det som oftest.

Den er næsten sikker hver gang at gulerødderne bliver rådne eller slatne hvis ikke de bliver skrællet og opbevaret i en beholder og det er nemmere at få overblikket til hvad kan der bruges til f.eks aftensmad, snack eller andet.

Jeg hørte en gang en sige at hvis frugt og grønt ligger i vand ca. 30 min er de fri for pesticider, om det er fakta, ved jeg ikke, men mine vindruer og tomater for lov at ligge i vand :) så kan jeg også lige skære eller skrælle andet grønt i mens og så er det også så dejligt nemt at ryste, skylle og si vandet fra ved at bruge låget fra glasbeholderne, wupti wupti og færdig :)

Det gode ved de glasbeholdere jeg har er også at madrester som f.eks ligger i beholderne under æggene, kun lige skal have låget af og kan komme ind i en ovn, som jeg tænder, når jeg sætter glasfadene ind, så passer det sig selv, Yeah!

Milkshake på 3 min

Ok, uden jordbær sovsen, som bare er frosne jordbær kogt med sukker og til sidst vanilje sukker i og ind i køleskabet til kold.

Ja, ellers tager det kun den tid det tager at åbne en liter vanilje is, som skæres i småstykker, 2- 3 dl mælk alt efter hvor tyk og ca. 2 tsk vaniljesukker.

Røres sammen i en køkkenmaskine og færdig.

  1. 1 liter vaniljeis
  2. 2- 3 dl mælk alt efter hvor tyk den skal være.
  3. 2 tsk. vaniljesukker

Man kan også blende jordbærsovs eller andre former for bær, chokolade eller andet i.

En favorit hos os :) MUMS!

De prøvede med snoede sugerør, meen ikke så længe he he.

Jenna the explora

Yep, billedet siger en del ik, hun er på farten, så gæt hvem der også er det? Hun er mester i at klatre op af ting, såen seriøst god til det, hvilket Mor ikke synes er så spændene. Hun elsker at undersøge vores hund´s pubæ, hvilket Mor heller ikke synes er så spændene, lidt mere vilje kommer frem, så jo det er da meget spændene øh, men når hun så siger Moar, så smelter mit hjerte og hendes søde klem gør det, det hele værd!

Tag rygning fikset

Vi har ikke så højt et hus, men Daniel ville så gerne prøve at komme op til Far, som fik skiftet tag rygning, det var så rådden at når det stormet, faldt tag ned. Han fik lov til at aflevere en ting til Far og så ned igen, uhh, Daniel kunne godt lig det og griner af at mor synes det er for vildt!

Opfinderne

Lige en flyvemaskine i duplo, som Joseph skulle kunne flyve på, made by Elias :)

Og perletog, made by Daniel.

100 ideer til sommeren

Jeg har fanget mine drenge i at lave nogle af sidste års ideer til Sommersjov, de savner det og synes det var så sjovt. Her er de ved at lave kamille te big time:) De havde lidt planer om at sælge det også og skulle da lige høre hvad såen gang kamille te kunne koste he he.

Solbærkage

Det er bare så hyggeligt at se børnene gå og plukke af solbær, ribs buskene uhm hvor de hygger sig med det!

Dan sukker har forresten opskrifter med ribs og solbær, denne nem bradepandekage med bær er god og kan findes her: https://www.dansukker.dk/dk/opskrifter/nem-bradepandekage-med-baer.aspx

Men tror de har skrevet fejl i hvor mange bær der skal i, måske der skal stå dl i stedet for liter he he vi brugte solbær i vores og puttede lige over en dl i :)

When your enemy throws lemon´s at you, God can turn it into lemonade.


The Enemy fights the hardest when he knows God has something great in store for you.