Tømmerflåde, racerbane og ingen røde numser.

2019-08-22

Elias havde bygget sig en tømmerflåde, men manglede et sted bruge den!

Det er et stykke tid siden han byggede den og så endelig "bønnesvar" det styrtede ned i søndags, afløbet var stoppet, og en fin lille sø blev opdaget af Elias og Joseph, begge havde de været smarte og hente Fars gummistøvler, rejsen på den lille tømmerflåde var begyndt, fantasien fejlede ikke noget og med højt humør blev der sunget af Joseph Johannes i Gårdspladsen.

Opfindsomme Drenge

Når der er frikvarter herhjemme, går der ikke mange minutter før et eller andet opfindsomt er stablet på benene.

Have Fund

Det er ikke meget vi har fået sået i år, men fik da lidt fra haven så jeg kunne lave en persillerods pesto med bladene derfra :) Hey hvis du vil ha lækker mad og kan lig LCHF, så check min søsters instagram Charlotteboysen for god mad inspiration! She Rocks!

Projekt Værksted

Det går fremad i Værkstedet, Daniel hjælper flittigt til og håber på en god arbejdsløn :)

Ugens Anbefaling

Undgå røde numser!

Her er lidt inspiration til at undgå rød numse, når du lige har fået en nyfødt og frem. Selvfølgelig skift ofte og ingen vådservietter‚ de er blevet prøvet og på en lille nyfødt har vi ingen god erfaring med dem, de ligger kun i pusletasken, til når vi skal på tur og ikke har andre muligheder.

Sådan gjorde vi og gør vi:

  1. Skumklude klippet i halve eller kvarte i starten, de bruges dog kun til at tage det værste pubæ.
  2. Bløde klude små eller store, de små med frøen er favoritten, da størrelsen er god, synes vaskeklude bliver for store. De gøres våde med lunken vand, vrides og så får numsen en dejlig vask uden for meget væske.
  3. Derefter tørres let eller duppes, så huden ikke er for fugtig. Vores klude her er fra imse vimse, de blå på billledet er kun praktiske til at tørre med og ikke vaske.

Helt i starten brugte jeg de store vatrondeller i stedet for skumklude, de er mere skånsomme for den fine lille nye baby numse :)

Weekend hygge

You dont need other peoples opnion about you, when God thinks the world of you!


You are loved!