Jeg kom i 1999 ikke i flyvevåbnet fordi...

2019-09-19

 I Juli 1999 fik jeg ovenstående besked, efter at have søgt ind i flyvevåbnet som linie officer, jeg tror faktisk aldrig jeg har nået op på de 50 kg, så det var nok godt jeg ikke satsede på det LOL.

Total tiltrængt, Mor og Elias stor hyggede sig på en tur alene, vi havde udset os et ishus, hvor vi ville spille og snakke, Elias tog sin bibel under armen, og sagde; Mor måske møder vi nogen vi kan fortælle om Jesus, en super stolt Mor, var enig. Ikke langt derfra havde flyvevåbnet udstilling og taget en Fighter Wing fly med, man kunne prøve at sidde i. Da kom jeg også i tanke om at jeg lige fornylig havde fundet min ansøgning fra 1999 til flyvevåbnet.

Pæretræ

Det er ca. 2 år siden vi plantede vores første frugttræer her på gården, da vi købte gården, var der et blomme træ og flere mirabella træer, vi glæder os til at få mange, mange lækre forskellige slags frugt træer, når vi får ryddet og gjort klar til det. Her er et af vores pæretræer, som vi nu har haft glæden af at smage mums!

Av min tand

I en pudekrig, havde Elias åbnet munden og hamret tænderne lige i gulvet, så hårdt at en rimelig stor flig knækket af. Joseph Johannes var noget så interesseret i at hjælpe ham og vi måtte da bare grine, da han kom til undsætning og lige havde grejet til at fikse det problem. Næste dag tog jeg og alle børnene til tandlægen og med alle 4 børn i et lille tandlægerum, gik det faktisk rigtig godt. Halleluja! Elias fik fikset sin tand, Daniel og Joseph fik lov til også at få en lille ting fra tandlægens gavebod, hvis bare de også havde sat i tandlægestolen, så det gjorde de gladeligt. :)

Mark mus på hotel!

Vores hund Philip havde en aften kræset op af hoveddøren og da det var mørkt indenfor også da Søren åbnede døren, så han ikke om det var et blad der havde sust ind af hoveddøren, eller? Så da vi næste dag sad inde på børneværelset siger Søren at lyder til at der er en mus og minsandten om ikke det var rigtig en lille Mark mus havde været på hotel besøg hos os, sådan en er hurtig ti hi, men blev fanget ved at den selv løb ind i en af vores legetøjskasser og et vip op med kassen, den var fanget og hældt ud af vinduet til katten :)

Chokolade undskyldning fra Postnord

Jeg havde en dag modtaget en masse pakker til en anden adr.+ navn og da jeg selv havde bestilt fra samme firma, kunne det jo være at de havde byttet rundt på vores pakker, så jeg kontaktede Postnord for at høre nærmere. Søren kørte så hen med pakkerne til den rigtige modtager. Men at postnord tilbød at sende chokolade, fordi vi havde brugt tid på at ringe til dem, det var da vildt nice! Tak til Postnord!

Stol på Herren af hele dit hjerte, følg ikke kun dine egne tanker.


Ordsprogene kap. 3. vers 5.