Indkøbsliste, snacks og hygge

2019-11-07

Bånd, knapper og andre deco ting, bliver gemt fra gaver, tøj osv. så er vi snart klar til lidt efterårs/ snart julehygge. Jeg fik nogle eucalyptus grene til 5 kr, da de var nedsat og så var det ellers hvad der kunne findes af lys og andre sjove ting fra gemmeren.

Voila lidt hygge!

Indkøbsliste


Klik på indkøbsliste for flere tips eller ideer til dine indkøb, check også budget og sparetips fra sidste gang, mere kommer snart.

God fornøjelse!

Tid til at så hvidløg

Så er det vist også tid til at så hvidløg, denne her gang bliver det købe hvidløgsfed, et par fed i jorden, dækker dem med lidt halm og venter spændt til sommer, nemt er det og så skulle der gerne komme masser af lækre hvidløg til os næste år.

Rugbrødschips

Med: olivenolie og kanel, havsalt eller timian. I ovnen på 200 grader i ca. 12-20 min alt efter hvor sprøde du vil ha dem.

Vi var en tur i genbrug, da vi skulle lede efter et vækkeur, men Daniel havde fået øje på en tekande han gerne ville købe til mig, så da vi stod i butikken spurgte han mig, om ikke nok han måtte låne 25,- til en gave til mig, genbrugsbutikker bytter jo ikke, men han insisterede på at denne gave ville gøre mig glad, jeg gav ham lov og sød og charmerende, som han er, kunne han kun lige vente til vi kom hjem og ind af døren med at give mig gaven. Det var den søde tekande med blomster på, man ser i baggrunden af rugbrødschipsene, jeg blev super glad for den og størst af alt, hans søde tanker om at give mig denne gave!

Æble-lakridssnøre

Vi havde lidt sure æbler tilovers, de måtte da ikke gå til spilde, så:

  1. ca. 650 g æbler som var snittede i fine tern uden skrald og kerner i en gryde
  2. 2 spsk. kokosolie
  3. 4 spsk. brunfarin
  4. En masse lakridspulver :)
  5. Koges, blendes og på bagepapir, ca. 5 mm tyk
  6. I ovnen 4-5 timer 65-75 grader
  7. Den må ikke blive for tør, så skal lige checkes.
  8. Klippes i strimler. uhm mums.


The Christmas Miracle

Wow et virkelig flot show og godt budskab, var vi så heldige at se, af unge studerene der kom fra Korea, organisationen IYF.  50 msk. som sover i en bus, køre ca. 40.000 km rundt og besøger 31 forskellige nationer, har 39 shows, The Christmas Miracle, om at en frelser er os født og en rørende fortælling om familie værdier, fra Anne og svovlstikkerne.

Det var virkelig godt!

Kreative drenge!

There is a fight for your future, but it is not your battle. God is fighting for you.

Joel osteen.