Hip hurra ud med de gamle crocs og hjelmen på!

2019-10-03

Det er tradition herhjemme at når man har fødselsdag, bliver man vækket med sang, gaver og morgenmadshygge. Det er da bare for hyggeligt at ens børn kommer ind med gaver, kravler op i sengen for spændt at se hvad mor pakker op og siger til det. Søren overraskede mig for vildt, han har ikke altid været den store romantikker, men når han så er, gør han det godt :) Til gengæld har han en uovertruffelig smag, når det gælder at købe smykker og tøj til mig, mine krav ti hi jo jo dem har jeg ytret, er at han ikke spørger damen i butikken tilråds, men at han finder noget han selv kan lig, til mig, det betyder meget mere for mig!

Wuhuu nye badesandaler, så var det endelig ud med de gamle crocs eller ihvertfald ud af huset og over i stalden he he

Han gav mig disse mega smukke guldøreringe, som minder mig om et bibelvers. Præd. Bog 4:12

My ba-bee

Det er en tid, hvor vi virkelig må være hurtige med at fjerne små ting fra gulvet, der kommer i munden og borde der lige så fint bliver fejet af en lille hånd. Hun er hurtig og nu også udstyret til de forskellige forhindringer der måtte være :)

Hyldebær, ribs og æbler syltetøj

Drengene fik erobret de sidste hyldebær inden fuglene, det var fra et hyldebærtræ midt i en tilgroet stendynge, vi snart håber på at få fjernet. Da der ikke var mange, fik jeg den ide at blande dem med ribs og et kilo æbler og det kan ren anbefales.

Ugens anbefaling

Smid ikke dine brødrester ud!

Fandt selv lige 3 kedelige flutes og lavede dem om til crocetter

  1. Skive skær brødene
  2. Et glas med lidt solsikke olie og hvidløg, lad det stå og trække lidt.
  3. Hæld det over brødene, med urtesalt eller krydder efter smag
  4. I ovnen ved 180 grader varmluft, tjek efter 10-15 min hvor langt de er, synes selv de skal være både bløde og et hint af knas, så er den knasende god.

På indkøbstur med 4 børn

Så skulle der handles ind til både hverdag og fødselsdag, mor alene med 4 børn, indkøbslisten var skrevet, men de små fyre havde også nogle gode ideer, før i tiden kunne jeg godt tage afsted og handle med 3 børn, men dette var nu første gang jeg gjorde det med 4 børn. Jeg læste op hvad der skulle i vognen og de 2 store hjalp flittigt til, mens de 2 små hyggede sig i stolen, lige indtil vi kom hen til slikket, som skulle købes til festen, da ville Joseph gerne hjælpe til ti hi.

Don´t let people label you. they don´t determine your destiny. They can´t stop what God has ordained for your life. The only one that can stop you, is you, if you let your mistakes define you, if you wear labels people stick on you, if you believe the lies from the accuser, that will keep you from your destiny.

Du har måske fejlet, men du er ikke en fejltagelse, lad det ikke definere dig!

Giv slip på det gamle, Gud vil gøre en ny ting i dit liv!

Joel and Victoria osteen.