Happy Birthday! førskole undervisning + video

2019-09-12

Kom med Joseph Johannes i førskole

Klik på billedet

Drengen med den blå hat,

vores kærlige Joseph Johannes er blevet 4 år. Han er født d 11/9 også kendt for 9 11 tragedien og 911 america´s nødopkaldsnummer. Da denne lille fyr stadig var i min mave, fik jeg et ord fra biblen til ham, at Guds lys ville skinne over ham og det lys vil skinne klart midt i mørket. Har du nogensinde tænkt på historien i biblen, hvor kong Herodes erklærede alle drengebørn død, fordi han var bange for den længe ventede Frelser, en meget mørk og sørgmodig tid, hvor mennesker havde mistet alt deres håb, lige midt i det, sendte Gud, håb, redning, Han gjorde nat til dag, ved at sende en hel hær af engle til at oplyse mørket og fortælle hyrderne at i dag er jeres frelser født - Jesus.

Guds 911 = Salme 91,1 De der søger hjælp hos den Højeste bliver beskyttet af den almægtige Gud.

Det var en hyggelig morgenstund, drengene fik saftevand og no limits på nutella mader, de var nu også lidt hyper glad den dag, mon det var grunden? Lidt tid efter morgenbordet klagede Joseph over at have meget ondt i maven, jeg prøvede at spørge lidt ind til det og fik frem at han havde spist en mønt, var det en ægte eller plastik? neej sagde han, det var en guldmønt. Kan du vise mig hvordan den ser ud? neej den ligger inde i maven, mor. Mysteriet blev dog løst, han havde spist 2 bittesmå stykker Lego, de brugte som guldmønter i en leg og efter en masse saftevand, løb den lille fyr igen glad rundt.

Hans favorit gave var en lille hund med lydeffekter, når man kælede med den, havde fundet den i genbrug til 10 kr.

Vores mark

som vi lejer ud er blevet høstet og det var det skønneste solskinsvejr den dag :)

Jenna Joline

er lige fyldt 9 måneder, hun kravler, maver sig frem, og prøver at komme op at stå ved ting. Hun er også ved at blive godt kendt med ordet nej, he he, jo det er begyndt, nysgerigheden fejler ikke noget.

På gården

Vi keder os ikke, værkstedsgulvet er færdig malet, men der er masser af andre skønne projekter omkring os og det er en fornøjelse, at se forvandlingen. Gildesalens loft der var angrebet af mug, blev til brænde og Laden havde haft svaler boende, da vores vinduer ikke var tætnet, så de havde haft pubæ parti derinde. Det ses desværre ikke på billedet.

Elsker madgaver

som disse, det kan der laves guld af. Vi havde fået en masse lækre æbler og blommer. Æble, blommesyltetøj er bare bedst når de er skrællet for skind. Det er simpelthen guldmums!

Look to Me, and be saved

-Jesus