Godt og velsignet nytår!

2021-01-01

Rigtig godt nytår til jer alle, vi håber i alle får et velsignet år i 2021 med Guds fred og som Dronningen sagde i sin nytårstale; Gud bevar jer alle!

Dette billede er fra Juleaften, vi havde en rigtig skøn dag sammen som familie, det var børnene der fik lov til at sætte dagsordnen, og så fik vi voksne lov til at diske op med alle de søde lækerier og julemad.

Selvom vi ikke havde gæster til juleaften, synes vi, det var hyggeligt, at gøre det festligt med fin bordopdækning, fint tøj osv.

Drengene var ekstra spændte i år, de havde selv købt gaver til hinanden for deres egne penge, det var nøje udtænkt og også i god tid, så en god portion tålmodighed måtte også til.

En tradition, vi startede i vores familie et par år tilbage var; at vi forældre kun køber 1 gave, eller hvad der passer, som alle i familien kan få glæde af, som f.eks et spil eller noget vi ved, vi kan bruge tid på sammen og hygge os med. I år var det badminton ketcher til alle, selv Jenna fik en ketcher 0-3 år og den er da bare for nuttede. Dog var hallen vi havde udtænkt at spille i, i juleferien lukket, så vi glæder os til få dem i brug.

Juleaften hjemme hos os

De var så spændte, da de skulle i seng d. 23 dec. for de havde bestemt, at når de stod op, skulle de have gaver og de skulle stå foran pejsen, det var faktisk genialt, de fik leget og hygget sig i timevis og det var tankevækkende at se deres glæde ved at give, var så enorm glædesfyldt for dem selv.

Så skulle vi da selvfølgelig se den søde film: 3 wishes for cinderella, som er på polsk :) mens vi smouset risalamande.

Pakkeleg´s tid: Vi køber normalt ikke såen skrabelod, men det er tradition herhjemme, at til jul gør vi. Jeg købte 10 stk. og lavede lidt sjov ved at pakke dem sammen med noget slik og ind i forskellige kasser, så de ikke viste, at der var mange skrabelodder og hvad der var gaver. Der var også nogle gaver, som Jenna kunne bruge, de var i pige papir, dem fik hun lov at beholde for sig selv og åbne en, en gang i mellem :) Når spillet var slut skulle man give af eget valg en gave, til en anden, sådan at alle i hvertfald hver havde 2 gaver, men hvis alle havde fået og man stadig havde nogle flere, måtte man beholde dem :)

Børnene hjalp også gerne til med de mange kartofler og gulerødder der skulle skraldes, vi fik sunget, danset, spillet og storhygget.

Klar til Nytår

Gårdspladsen bliver gjort rent :)

Som noget nyt, vil jeg også gerne rydde op på hjemmesiden og styrke en del punkter jeg brænder for at lave, som f.eks bibel adventure, familie ideer osv. Derfor vil nyheder være d. 1. i hver måned. Så jeg kan bruge de andre dage på at opdatere hjemmesiden.

Vi håber den er til velsignelse!

Nytårsfest

Så blev vi igen fine i tøjet og fik besøg af vores gode venner, som vi er så velsignet at kende.

Is bar

Fik lavet 8 forskellige slags hjemmelavet is et par dage før nytårsaften, uhm det er guf, vores ynglings is var med hasselnødder og nougat smag og så var den mega cremet, nøj den var god!

Vi øver os i at bruge ismaskinen, så mon ikke der på et tidspunkt kommer nogle opskrifter. :)

Our hope is not in the New year, but in the one who makes all things new.


May the Lord bless you and protect you.

May the Lord smile on you and be gracious to you.

May the Lord show you His favor and give you His peace.

Num.6:24-26


Godt og velsignet nytår til jer alle!