Fodboldfest og der arbejdes i ferien.

2020-02-12

Vi fester og arbejder, Daniel blev 8 år og holdt fodboldfest, mor havde travlt med at lave forskellige desserter, samtidig med at far var på arbejde og vores drenge hjalp til med rengøringen, det gik alt sammen rigtig godt, Daniel kunne endelig få lov til at pynte hans kage med fodboldfigurerne :)

Nem og hurtig fodboldkage:

  1. Chokoladekage med smør/ostecreme.
  2. Creme i mørkegrøn og lysegrøn
  3. Se billeder forneden.
  4. Fodboldfigurer købt i føtex

Flødebollerne:

Er lavet på grovkikse bund, det gir ikke så flot finish, men smager godt :) for et flottere finish kan man selv lave dem med udstikkere der passer til den str. flødebolle man ønsker, check evt. opskrifter med:

  1. Marcipanbund
  2. Lys kagedej
  3. Tynd Browniebund
  4. Eller Andre mindre kikse bunde.

Vand:

Med brus og forskellige smage fra Rema 1000 fik en fodbold klistermærke på sig og så kunne man med sort tus skrive sit navn på flasken, så den var til at finde igen :)

Vi arbejder i ferien

Ferien var næsten kun lige begyndt og flere af os lå med snottede snuder, samtidig med at vejret var hæsblæsende i flere dage, lidt hagl og masser af regn. Noget af taget røg af og tapre Far repareret det så hurtig han nu kunne.

Vi havde lagt planer for de forskellige arbejdsopgaver, vi skulle ha gjort i ferien og trods sygdom gik Far ud for at flise med lånt traktor og flismaskine. Det blev til rigtig mange trailer og trillebør ture, Han er så sej ham Farmand!

Fra kaos til Edens have!

Til sommer har vi haft gården i 3 år, men ikke rigtig haft mulighed for at gøre noget ved det udenfor endnu. Ikke fordi vi mangler projekter i det hele taget, der er nok at gå i gang med her på gården. Vi har så mange drømme og tanker for stedet her og føler jo knap nok, at være begyndt.

Det er ikke første gang vi står med et skrot til slot projekt, her kan i se vores tidligere hus.

Og læse historien her:

Usa eller rendegraver?

Vi drømmer om en rendegraver, så vi rigtig kan få ryddet op, jævnet, drænet osv. der er så mange gode ting vi kunne bruge den til, så nu er vi begyndt at tænke på, om de opsparede penge vi har sat til side til Usa turen, ikke skal gå til det i stedet og vente med turen til senere, selvom vi så gerne ville både have hentet skolebøger til flere årgange og oplevet Usa sammen som familie!

Hvidløg

Hvidløgene vi plantede i nov. ca. er godt på vej! wuhuu.

Ny Sø

Regn, Regn Regn og ny sø

12 måltider fra 4 kyllinger

Glemte helt at dele hvor mange måltider, 4 kyllinger gav :)

Fortsat god ferie til jer alle!