Randers Regnskov, kæmpe læs hvidløg og forstuvning.

2020-07-15

Vi havde lavet en lille liste over ferieønsker, ved at spørge drengene om ideer, Elias ville rigtig gerne til Randers regnskov og nu hvor det også er halv pris at komme ind, var det oplagt.

Vi havde taget alt for meget tøj på, for ikke nok med at vejret blev meget varmere end vi havde regnet med, var det også varmt at gå i Randers regnskov indendørs, vi fik rigtig følelsen af at være i regnskov.

Sceneriet er virkelig flot og hyggeligt, små dyr render frit omkring og enten gemmer de sig inde bag planterne eller er indhegnet men alligevel tæt på.

Der var masser af spændene, flotte og sjove dyr at opleve, selv myrerne var spændene at kigge på, som havde lavet løbebaner på træsnore og fragtede blade frem og tilbage.

Selvom sommerfuglene her ser smukke ud, var det nok det sted jeg mindst havde lyst til at opholde mig, da der i dette rum også var frie slanger, adrr, lad mig komme væk, lige noget for drengene, at mor var pivet, jeg blev rigtig drillet.

Der var masser af mennesker, da det jo er højsæson, men lige inden vi havde lovet dem at vi skulle have is og stod samlet klar til at gå, så jeg mit snit til at sige; en går op i vinduerne, en på rutshebanen og så tager vi et billede, jeg tog Jenna op ryggen, løb hen mod bondegården, da der lige var fri for børn, drengene løb med, jeg nåede lige at vende mig om og vi var alle klar og seriøst tror at inden for 10 sek. havde vi klaret det. Der var ellers masser af andre børn og familier på legepladsen, som slet ikke ses på billedet. Det var ren Team work he he

Og så var det is tid.

Randers Regnskov har sat en løbebane op, så man kan se hvor hurtigt man løber, Elias og Daniel løber 19 km, som er hurtigere end et dovendyr ihvertfald, ifølge deres skema :)

Randers Regnskov har masser af hyggelige faciliteter udendørs, fra jungle dyr til Bondegårds dyr, legepladser osv. Jenna hyggede sig gevaldigt med alle de nye oplevelser af dyr hun ellers kun havde set i bøger :)

Og super excited, blev der sagt; det der, en ton af gange fra Jenna, når hun ville hen til noget, fik lige et billede af det.

Men selvom der var masser af spændene ting, fik denne stenbunke topkarakter i hvor længe hun blev et sted, faktisk måtte jeg bære hende derfra mens hun skældte mig ud og efter at drengene var gået i forvejen og jeg havde ventet på Jenna i noget tid.

Vi kan ihvertfald godt anbefale Randers Regnskov og tænker det kun er ekstra ekstra godt at besøge uden for sæsonen, mega god oplevelse havde vi.

Skovtur

Ren råhygge, vi fik også lige bekræftet at vores klapvogn duer til offroad, Far blev lige udfordret i at følge med de hurtige drenge foran.

Fodbold

Farmand vandt denne her gang i fodbold, men der går nok ikke længe før det er slut, han lever højt på det endnu, men måtte også stoppe spillet på grund af en forstuvning, han er nu blevet nød til at tage det med ro, ligesom han ellers lige skulle i gang med en masse praktisk på gården.

Hvidløg

Yeep, we like garlic :) de får lige lov til at være lidt udenfor og så tager jeg dem ind, så de kan tørre godt, for så holder de længere. Der er lidt mere jord på dem, end sidst jeg tog hvidløg op, da jorden var lidt fugtigere, men håber at få det af, når de tørre. Nogle hvidløg har jeg ladt blive tilbage for at blomstre og derefter så dem.

Det var tungt at bære så mange hvidløg :)

Vi håber i alle har det godt, nyder sommeren, trods eventuelle forhindringer, håber jeg i er ved godt mod, nogle gange er det bare at stoppe op fra alle aktiviteter og tage tid til hinanden og nyde fælleskabet, der betyder mest. Be blessed

Let´s not envy someone else´s pebbles when God has promised us treasures


You are valuable because you exist, not because of what you do, or what you have done, but simply because you ARE.

Max lucado


It´s never too late for a new beginning in your life.

Joyce meyers.