Ferie i naturen og giv ikke op på dine drømme!

2020-10-15

Vi har ferie og vi stor nyder naturen, den forfrisker på så mange måder og sætter man sig ned og bare nyder udsigten og lydene, sætter det mange tanker i gang.

Vi er i tyskland med hele Søren´s familie, vi er 26 personer sammen i alt, 13 voksne og 13 børn. Det er noget helt specielt at kunne være så mange generationer samlet på en gang. Bedsteforældre, forældre og børnebørn.

Opmuntring

Mine drenge har inspireret mig, de fortæller med stor begejstring om hvad de høre i deres historie timer om opfindere og atlether, der i manges øjne skulle have givet op for længst, men forandrede verden pågrund af deres drømme og vedholdenhed.

Tit ser man kun folk når de er på toppen og ikke alt det, der har krævet for at komme derop. Nogle har også givet op og måske var der succes lige rundt om hjørnet.

Nøglen er, vær ikke utålmodig, det kan godt være det ikke sker så hurtigt, som man vil ha det og mens man venter, er det en test, David skulle vise Gud, at han kunne være trofast i at hyrde får, inden han kunne blive hyrde for hans folk, det kan føles, som at man gør det rigtige og ingenting sker, der er det vigtigt man ikke bliver mismodig og ikke lader det, som ikke virker, tage ens passion fra en.

Gud ser dig, der hvor du er og har ikke glemt de planer han har for dig, måske tænker du, at i det naturlige er det for sent, men vi har en overnaturlig Gud. De ting, tid, helse eller andet der er stjålet fra dig, kan Gud restorere med renter, så det bliver endnu bedre, end hvad du kan forstille dig og du vil glemme alt, som var tabt.

Tøm dine tanker for alt det negative, succes, gennembrud og nye niveauer afhænger af dine tanker. Ikke lad dine begrænsede tanker, stoppe dig fra at nå dit mål.

Tid til at være stille

Kast alle dine bekymringer på Gud, for Han har omsorg for dig!

1 Pet. 5:6-7

Don´t be embarrassed by your failures, learn from them and start again.

A Journey of a thousand miles must begin with a single step.

It is better to be a child of God, then to be the king of the whole world.


I would rather be what God chose to make me than the most glorious creature that I could think of.

George macdonald.