Family is an incredible gift!

2020-09-03

Jeg føler mig så incredibly blessed / utrolig velsignet, med min familie, vi er så forskellige med vores personligheder, gaver og talenter og sammen gir det et helt utroligt godt team.

Team de utrolige

Jeg bare elsker filmen de utrolige, især de scener hvor alle i familien arbejder sammen, store som små, det er simpelthen det bedste ved den film. Ingen er overset, selv ikke den, der er genert og kan gøre sig usynligt, ingen kan undværes. Filmens højdepunkt er derfor for mig, hvor de viser alle gaver i funktion, ih det suser af spænding når man ser hvordan de i familien redder hinanden, vinder over skurkene og man ser hvad de hver især kan.

Jeg synes der er så mange skjulte sjove sandheder i de utroliges styrker og griner af tanken om hvordan moren skal "fleksibel" i hverdagens strabasser og familielivet generelt.

Faren i de utrolige, som er så stærk alene, men når alt kommer til alt, må han indrømme at han slet ikke kan uden Hans familie.

Family teamwork

Vi havde det så enormt sjovt med denne fotosession.

Da vi var i BR i sommerferien, fandt jeg disse sæt maske og de utrolige mærke på tilbud til 10,- så ialt 70,- for jeg købte også en til hunden he he.

Men måtte sy ekstra elastik i, da de ellers var for små til os alle :)

Drengene havde glædet sig vildt og havde rigtig snakket om hvilket superhelte styrker de havde, det var vildt sjovt at se dem i action, for de gik da vildt op i det og det gjorde det da bare ekstra sjovt, for så kunne vi da heller ikke lade være med at være med.

De utrolige familie

I de utrolige ser man også at sandheden er, at selvom man er en super helt er der er ikke nogen ideel familie og må indrømme at vi ikke kan uden hinanden.

Lige meget hvor meget forældrene i de utrolige prøver at flytte på og redde børnene, er det i sidste ende børnene der redder dagen, om og om igen. Hvis vi gir dem muligheden, viser det sig tit, at de kan mere end hvad vi bedømmer.

Styrken i en familie ligger i enheden, når vi arbejder sammen og hjælper hinanden. Værdsætter hinanden, ofre for hinanden.

Elsker hinanden!

Check alle de nye snack ideer på linket nedenunder

Family:

We may not have it all together, but together we have it all.

You dont choose your family. They are Gods gift to you, as you are to them.

Desmond tutuIt is more blessed to give than to receive.

Acts. 20:35


Family is one of God´s masterpieces


With God all things are possible.