En lille update fra pigerne

2020-03-05

Hep hey herfra pigerne, lidt om hvad vi går og laver.

Jenna er god til at åbne køkkenskabe, tømme dem og skal vi kalde det organisere dem, hun tager også gerne støvsugeren frem for at tænde og slukke den op til flere gange, hun kan sige hej, næsten sige drik, ar som er far og jeg synes tit at høre, hun siger mor, ellers er det ønsketænkning :) Hun elsker at kigge i bøger, ødelægger dem overaskende ikke og er god til at tømme vaskemaskine og tørretumbler. Hun kan lig at hente sine sko for at sige hun gerne vil udenfor.

Jenna´s første sne

Så nåede vi det, en af dagene havde det sneet og jeg tænkte med det samme, at skulle vi nå det, som drengene havde håbet sådan på, nemlig kælke, så skulle vi være hurtige, hurtig morgenmad, på med tøjet og så ud med kælken. Jenna var vild begejstret og ville ikke af kælken. Men ind og ha varm kakao og varmet de kolde hænder, for vi skulle nemlig ha skole.

Prinsesse værelse

Her er Jenna´s værelse, men selvom det er pink overalt kan drengene godt komme forbi for at lege. Det er dog lidt noget andet når Jenna beslutter sig for at ville besøge drengenes værelse, MOOAR henter du ikke lige Jenna, hun tager vores ting, MOOOAR hun ødelægger det, MOOOAR! Ellers er de ellevilde med hende! :)

Hvad laver Mor så?

Ud over at have en skøn lille prinsesse klistret på benene i køkkenet eller jeg løber for ikke at det skal blive til glasskål nr 4 der går i stykker fra køkkenskabene, hun er hurtig og så elsker hun også at klatre op af ting.

Hun er dejlig, simpelthen for skøn og så er fortand nr 2 snart ved at komme frem.

Mor har selvfølgelig fået lavet mere syltetøj, tænk at være så velsignet at få flere poser med blåbær, hvor hver enkelt pose vejer ca. over 1,5 kg det er altså vild mange blåbær! I am amazed og takker! så lidt kartoffel brød til og vi guffer.

Mor læser som aldrig før!

Sidste år besluttede vi os for, at ville lære hebraisk, mig og drengene, vi meldte os derfor til et kursus fra the Israel Biblical Institute for at lære sammen med en klasse over livestreaming. Det startede vi på i begyndelsen af februar og lige efter bøvlede vi med en del sygdom, en kedelig lang forkølelse som tog energi og tid, men det skulle ikke ødelægge det, vi har dog måtte prøve at indhente lidt. Det er sjovt når man oplever fremgang. Tænk sig, vi nu har lært deres bogstaver og vokal system. Timerne er en aften og en dag om ugen, det er homework delen der gør at man lære mest, ellers kan det blive svært at følge med.

Ud over det er jeg startet på et bibel skolehold hvor jeg lærer hvordan man læser og forstår den hebraiske bibel, det er noget af det mest spændene altså, jeg kan næsten ikke vente til jeg om aftenen skal have en lektion mere, der er ikke nogen bestemt tid på dette kursus, det er bare når det passer i mine planer og hvor hurtigt jeg vil gennemføre det.

Så skal vi jo også lære og læse om havens fine afgrøder, så vi kan blive dygtige til at passe vores have. Det skulle jo gerne blive en slags Edens have wuhuu :)

Appelsin Solskinskage fra Amo bagebog, mums mums mums!