Elias 9 år, DIY. projekter og nyt budget!

2019-10-23

Så fik jeg startet på lidt efterårskrea, det tog jo over 7 dage at blive færdig med vores kæmpe sorteringsprojekt og flytten rundt i huset. Ih det føles godt og nogen gange er det næsten, som at få nye ting, for man opdager ting, man havde glemt man havde.

Nyt Budget

Vi er startet på vores nye budget, for at spare penge sammen til små og store drømme vi går med, så jeg har lavet 3 kategorier, som hedder indkøb, andet og faste udgifter.

F.eks. Indkøb:  Alt som kan spises, også til hunden og katten, make up rengøringsmidler, toiletting, sådan set alt det jeg køber ind på en handletur.

Vi har 950,- i ugen at bruge til det hele, et tip er, at handle kun en gang i ugen, til en hel uge, da man som regel ellers bruger flere penge end planlagt.

Jeg håber at få lavet en side denne uge med sparetips og mere om vores nye budget, hvordan mit simple nye budget er regnet ud, hvordan det fungere, osv.

Elias 9 år

Det var tidligt om morgenen, Elias blev vækket med sang og så ind at få gaver, han fik 3 af hans fødselsdagsønsker opfyldt, bestemte dvdér, f.eks. hele Pippi dvd serien, 2 fjernstyret tanks der kunne skyde på hinanden og vise når man blev ramt og har vundet og nogle fine bøger, alt var fundet brugt, men i virkelig fin stand, jeg gætter på at der er for lidt over 1000,- men vi kom af med 105,- for det hele, VILDT altså, Han havde ønsket sig nogle af tingene i et stykke tid, så da vi var på legetøjsmarked i sommer fik jeg købt de 2 tanks og gemte dem, så var vi så velsignet at finde de andre ting, da mig og Daniel var en tur i genbrug. Mine drenge har hygget sig!

Killinger til salg

Drengene hygger sig med at kæle kattekillinger, de står for at give dem mad og tømme kattebakken i stalden, de får dog engang i mellem, når de 2 små er puttet, lov til at tage dem med indenfor.

Vi har 4 , 3 skal sælges snart og en beholder vi.

De hedder: Sugar pie, Cutie pie, Apple pie og Pumpkin pie.

When you fall, He is there to lift you up.

His name is Jesus, which means SAVIOR