Efterårsferie, skovtur og den helt store sortering.

2019-10-17

Det er efterår og det dufter så dejligt i de danske skove. Vi var på jagt efter store tykke grankogler, men dem var der ikke nogen af, så det blev de andre grankogler, dog fik vi en masse fine agern og nogle farverige blade med hjem.

Det er ferie, men der bliver arbejdet på højtryk, vi har lavet om på værelses fordelingerne, prinsessen har fået eget værelse, mor og far har fået eget soveværelse igen wuhuu vi jubler, og drengene har fået det største værelse i huset tilbage, til ren DRENGE værelse. Men midt i alt det værelses rod, blev andre værelser jo indblandet, så lige nu, er det, det vildeste sorterings projekt vi har gang i og jeg føler faktisk det næsten er som at flytte, for jeg finder hele tiden nye ting, jeg havde glemt vi havde. Så må vi håbe der snart bliver styr på det hele, ferien er jo ikke ovre endnu :)

Drengene har deres projekt, med at tømme et rum ovre i stalden til killingerne, som Joseph Johannes stadig ikke ved vi har, mon ikke han så snart møder de nuttede små uldtotter.

Efterårshygge herhjemme

Hygge for os, er at være sammen, her i efterårsferien, når vi havde puttet de 2 små, spillede vi partners med drengene til sent, lidt cola, is og hygge, elsker at være sammen med mine store drenge og bare se hvordan glæde stråler ud af dem, de har mors og fars fulde opmærksomhed og vi alle bare stornyder det.

Det er dejligt at komme lidt ud af huset engang i mellem, men det behøver jo ikke være dyrt at hygge sig, det er sjovt at tænke på i hvilke momenter vi mest hygger os sammen, nogle gange er det bare en simpel skovtur, der kan være lykken eller et spil eller andet.

We have a dream!

Penge er absolut ikke lykken og stræben derefter ender i tomhed. Men de da selvfølgelig gavnlige at have, så længe de tjener os og ikke omvendt. Vi har en drøm, om at komme til Amerika, ingen af os har været der endnu, men drengene spare sammen til deres egen flybillet og vi til resten, der er nu gået lidt sport i det, efter at have regnet på hvad der skal spares sammen, jeg har derfor fået en ide til hvordan vi kan spare herhjemme, nu skal det lige testes og så glæder jeg mig til at dele sparetips lidt senere!

2 Rednings aktioner

Elias fandt en rigtig flot fodbold ude i skoven og den ville da være nice at beholde, men efter at have set, at den lå lige ved siden af en fodboldbane, synes han ikke det var rigtigt at beholde den, så han smid den tilbage til banen så måske ejeren kunne finde den, wow sikke en beslutning, vi havde ikke opmuntret ham til det, så synes da det var en flot beslutning af såen ung lille fyr.

På vejen hjem, kom 2 små hunde løbende imod os på vejen, da var far hurtig og få dem hen til sig, så vi kunne kontakte ejeren.

Husk forresten at checke, hvad der er af gratis aktiviteter i din kommune, de store drenge var med nogle venner i skakklubben og til bowling gratis.

Fortsæt god ferie!

Salme 23

Herren er min Hyrde, Han sørger altid for mig, Han leder mig til de grønne enge og fører mig til det friske vand. Han giver mig mod på livet og viser mig de sikre stier, for Han er en god og trofast Gud.