Efterårets farver, snacks og kæledyr.

2020-09-09

Autumn dresses up in gold, the richest season of the soul.

Det er igen tid til at få bøgene frem, i hvertfald for mig, jeg elsker sommer og alle de skønne ting man kan, når vejret er dejligt, men jeg har også glædet mig til at komme i gang med studiet om de jødiske højtider, det er virkelig en spændene rejse at tage på sammen som familie.

Og det er ligesom om at efteråret invitere en til at komme i gang, med bøgerne igen.

Pinsedelen, Shavuot håber jeg også snart at blive færdig med, for Rosh Hashana, ( Som betyder årets hoved ) er jødisk Nyt År og er næste weekend. Vores gregorianske kalender siger år 2020 hvor Jesus formodede fødsel blev år 1, den jødiske kalender siger 5781 universets fødselsdag, den dag Gud skabte Adam og Eva.

Jeg fik lavet noget oregano te, som bare er kogt vand og oregano krydderi, det skulle være sundt for en trilliard ting he he, nå men det sjove var, at mine drenge var vilde med det.

Shavuot handler blandt andet om byg og hvede høsten, om taknemmeligheden til Gud, for Hans forsørgelse.

Vi er så taknemmelige for Hans forsørgelse og trofasthed også selvom vores nye bil har stået mere på værkstedsbesøg end hos os, om ikke det er ca. 2 måneder i alt og ikke nok med det, da vi så får bilen tilbage, hopper vores hund op på kølerhjelmen og total ridser den, hvorefter vi finder ud af at vores vinduesviskere ikke duer, da der har været en rotte på besøg, som havde bidt ca. 6 cm af 4 ledninger og det var selvfølgelig derfor Philip vores hund var i total fangst humør og ja, igen en bil med lakskader, komisk nok er det den tredje bil vi køber, hvor vi oplever at lakken bliver skadet.

Vi fik fanget en lille tyv fra kompost området, men om det var denne lille pjuskede fyr ved vi ikke.

Life with God is not immunity from difficulties, but peace in difficulties.

C.S Lewis

Hår opsætning

Enkelt var denne frisure egentligt, men fik dog Søren´s hjælp, da jeg lige skal øve mig lidt mere i at lave det på mig selv, synes det er en del sjovere og lettere når det er på andre :)

Hele looket fik vist også lidt, det lille hus på prærien over sig, uden det var planlagt :)

Nyt Kæledyr

Jeg viste ikke at man kunne blive venner med en Sommerfugl, men det insisteret Joseph Johannes på, det var hans bedste ven. Jeg tror vi har sammen lagt haft besøg af  10-12 Sommerfugle i vores hus på 2 dage, Joseph henter dem i hans Noa´s ark eller Paw Patrol bil og så får de sig ellers en god snak sammen. De bliver også hos ham og han går rundt med dem, som et andet kæledyr.

Så er det snack tid igen 

Det der med, at man skal regne med at en 10 åring vil ha mad konstant, kan jeg godt blive enig i, en af grundene til at vi har måtte opgradere på snacken er at jeg hele tiden hørte på sætningen; Jeg er sulten!

Snack siden, som er linket nedenunder har fået flere ideer.

Snack´s

Klik på linket nedenunder

Turn your worries into prayers.


The world needs who you were made to be!


At the end of the day, what really matters is what God thinks of me.