Det er Påske, det er perler og det køre derudad!

2020-04-09

Yeah det er påske og vi skal lære om Jødernes første højtid ( Pesach ) ud af de 7 højtider de holder om året. Tallet 7 er ikke tilfældigt, den har stor betydning for Sabbatsdagen og er vævet så genialt igennem alle deres højtider og hele biblen fra start til slut.

I 7 dage må vi ikke spise noget med gær i, ikke lige det fedeste, men så tror jeg heller ikke at vi glemmer denne højtid, det skal nok blive spændene, øh.

Jeg fik lavet lemon curd for første gang og lemon curd småkager yummy yummy.

Det perler

Fortsat, der er både blevet lavet til Prinsessen og Påsken, måske en ide til en Prinsesse fødselsdag, evt. kunne man lave dem meget mindre og med en elastik i, så kunne gæsterne få en og måske Prinsessen selv kunne lave dem, hvis hun er stor nok til det :)

Da Daniel spurgte om nogle ideer til hvad han kunne lave i perler, kom vi med påske ideer og det må jeg sige, altså en kreativ dreng, en dag fandt han nogle lilla blomster, som så blev lavet om til perle deko, ih det er så fint og hyggeligt, det er hjemmelavet og gir glæde omkring os. Har lagt nogle links længere nede til DIY,  måske til lidt påskehygge i ferien :)

Det er en kunst at få 4 børn til at lave forskellige krea projekter på en gang :) Men super hyggeligt når alle er optaget og hygger sig!

Diy. og perle links

Så kører det derudad!

Rigtig god påske til jer alle!

Da sagde Moses til folket; Mind denne dag, den dag, du kom ud af Egypten, ud af slaveriets land, fordi Herren førte dig ud af den med en mægtig hånd.

2 Mos. 13:3