Cowboyfest, iskold velsignelse og skole

2021-03-01

Daniel er blevet 9 år, Jihaa og ville gerne have en cowboyfest, jeg fik købt nogle grønne balloner til en diy kaktus plante, ellers var dekorationerne lavet af, de ting vi allerede havde liggende og det var svært at holde igen :)

Klik på linket nedenfor og se alle billederne og ideer til Daniel´s cowboyfest.

Iskold velsignelse

Det har virkeligt været koldt, uhh, men nøj hvor blev vi overrasket over at have fået vores helt egen skøjtebane ude på marken, de startede ud med at prøve mine gamle skøjter, men hurtigt fik vi købt nogle brugt, næsten nye skøjter til de 2 store, de fik selv købt 6 hockeystave, så de også kunne invitere venner over for at spille.

Den skøjtebane blev brugt SÅÅ flittigt, jeg kan næsten få tåre i øjnene over at mindes, at have kigget på dem indefra vinduet og bare stornyde, at se hvordan de hygget sig. Det er virkelig guldminder.

Tak Gud for at det regnede så meget forinden :) Så det kunne blive til en iskold bane med mange timers hygge.

Billedet hvor Jenna sidder på kælken er fra en større sø, ikke langt fra hvor vi bor.

Der er blevet skrabet sne og øvet på vendinger, Elias oplevede at få et ordentlig blåt mærke, da cykelhjelmen ikke gav den rigtige støtte, så den blev skiftet ud med min fine lyserøde hjelm :) Og så var han på farten igen næste dag.

Skole

Jeg studere og går i hjemmeskole, som aldrig før, både historie, sprog og kultur.

Hjemmesiden er desværre ikke blevet opdateret så meget, og det er heller ikke meget jeg får taget billeder, dog har vi masser at lave, både på gården og i hjemmet, jeg har f.eks. eksperimenteret med mælk, hvordan lave den bedst smagende smør og har netop købt osteløbe, så vi kan prøve at lave ost.

Vil også lige sige, at vi for første gang lavede vores egne kentucky fried chicken og wow det smager godt. :)

Vi er stadig i gang med at rydde op på gården og vi er slet ikke færdige. Der er en del endnu, mange læs skrot er kørt herfra og der bliver arbejdet sammen, som familie.

Vi håber i alle har det godt!

God bless!

When you focus on being a blessing, God makes sure that you are always blessed in abundance

Joel osteen
I don´t have answers about your situation

But I know, who knows

God!


When some things go wrong, take a moment to be thankful for the many things that are going right.Smile it´s free therapy :) and it is an inexpensive way to improve your looks :)