Black or white, Polithund i tjeneste og Opskrifter

2020-06-25

Vi fortsætter med den anden ende af haven ved siden af legehuset, som trænger til nogle stærke muskler der kan hjælpe, vi fandt kul, dog ingen diamanter, men kulet skulle ikke gå til spilde!

Sportify and beautify!

Det er et stykke tid siden bjælkerne blev taget ned, som man kan se på billede 1 og på billede 2 hvor det står uden bjælker, sådan så det ud for ca. 2 uger siden.

Før blev den brugt som kompostbunke, og helt før vi havde grunden, har den også været brugt til kul, nok fordi de fyret med kul dengang.

Men nu vil vi sportify det med en trampolin i stedet og beautify det, som nok bliver over tid, da nogle af de planter jeg ønsker mig, måske først kommer på tilbud til efteråret, masser af planer med sten og planter er i hvertfald i tankerne :)

Efter at fliserne blev fjernet, fandt drengene en masse kulstykker og sand med kul.

På en varm sommerdag har man jo selvfølgelig bare tæer i crocs ik?

It don´t matter if you´re black or white

Your value dosen´t decrease based on someone´s inability to see your worth!

Vi kan tro på en løgn, bare fordi det virker rigtigt i vores egne øjne eller andres, baseret evt. på de omstændigheder vi er i eller tanker vi er fyldt af, eller vi kan rette vores blik på Gud, som er kærligheden selv og vil åbne vores øjne for sandheden!

Biblen siger: at det er sandheden der sætter os fri!

DU er så værdifuld, du som læser dette, er skabt i Guds billede, din værdi kommer ikke fra din bankkonto, hvor mange venner du har, om du er mørk eller lys, eller hvad andre siger om dig, lad Ham som har skabt dig, definere dig!

Far havde sagt det nok godt kunne tage op til 3 uger før vi var færdige med at grave hullet til hvor trampolinen skal stå, men det ville drengene overraske og bevise for far det ikke ville tag he he :)

Så når der endelig var frikvarter gik de flittigt i gang og de har virkelig også overrasket os, men godt er det, når far kommer hjem og hjælper til, vi mangler dog lidt endnu før det er helt klart til trampolinen.

Så er der bål

De fandt jo en masse kul og det skulle bestemt ikke gå til spilde, på bålet med det og Joseph fik endda drysset lidt sand salt på, så var den klar!

Snobrød og pølser

Og et par svingture fra fars bil wiiiiiii

Vores Politihund Philip

Jeg fik mig alletiders grin, da jeg en dag kom udenfor og så hvad Elias havde fundet på, Daniel løb straks ind og fik politi uniform på, så ham og Philip matchet og der blev i længe leget politi, hvor Philip også skulle finde dem der havde gemt sig.

Jeg ved ikke lige hvordan de bar sig ad med at få det på ham, da han ikke ligefrem er puddel typen, men lidt mere dominerende politihund af slagsen, en masse godbidder var vist indblandet :)

Han tog det ellers super fint bagefter og de hygget sig også virkeligt med ham.

Philip er en intelligent hund, der f.eks selv kan åbne døre, engang satte vi håndtaget til døren omvendt på, men selv det fandt han også ud af. Han har nem ved at lære ny tricks, men er desværre ikke den sødeste omkring små børn, har de mad eller andet han gerne vil have, spørger han ikke om lov, så vi har måtte lave nogle regler som børnene kender, for at undgå det.

Lige for øjeblikket kan hans beskyttertrang godt være lidt træls, for selv fuglene må ikke lande på vores grund!

Hyldeblomst saft med et æbletwist

Det skulle da lige prøves med nogle æbler i, for forleden kiggede jeg på en hyldeblomst kartons ingredienser og fandt at der var æblejuice i, så det prøvede vi også at blande i den færdig lavet hyldeblomstsaft, men favoritten er dog at blande det med danskvand med citrus i.

Æblerne som havde lagt i lage i hyldeblomsten, smagte godt og vil være et hit i en dessert!

Det ser ud som om det ene glas med hyldeblomst er mørkere end det andet, men det var altså bare skyggen der gjorde det.

 1. ca. 30 skærme rystes og klippes, da stilkene ikke skal bruges, behøves ikke at blive skyllet, vi tog dem over håndvasken i en si, så dyrene faldt derned.
 2. 3 citroner, revet, da det hvide i citronerne godt kan gøre det bittert ellers. Pres citron saften og bland med hyldeblomsterne.
 3. 700g Sukker
 4. 1,5 l Kogende vand 
 5. 2 skrællede æbler
 6. Vand og sukker blandes, hvorefter det blandes med resten i en stor gryde, når det er kølet lidt ned,gerne i glas, da det skal stå i 3-5 dage i køleskabet. Ellers kan man selvfølgelig også bruge gryden. 
 7. Tag æblerne op og skær dem i små stykker eller til en dessert.

P.s min opvaske / karkluds holder som vi fik lavet til DIY housetour og ses i baggrunden på billedet, er jeg så vild glad for, det virker super dupert :)

Rugbrøds chips

Lille let snack, super tynde rugbrøds chips og en dip!

 1. Ovnen tændes på 150 grader
 2. Jeg havde vist brugt 5-7 skiver solsikke rugbrød.
 3. 2 dl vand
 4. 2 tsk olie
 5. 1/2 tsk fint salt
 6. Kog det hele i en gryde, til det er uden klumper
 7. Fordel del det med en spartel på en bage plade med bagepapir. Dyp spartlen i vand, hvis det klistre.
 8. Drys evt. med lidt salt eller krydderier over inden det kommer i ovnen.
 9. Bages en time og 10 min

When the Devil keeps asking you to look at your past, there´s something in your future he dosen´t want you to see.


Darkness cannot drive out darkness;

Only light can do that.

Hate cannot drive out hate;

Only love can do that.

Martin Luther king, jr.