Bible Adventures

2021-05-01

I denne måned er det 2 år siden, vi startede hjemmesiden og vi snart har 12 års bryllupsdag :)

Sommeren glæder vi os til, selvom vi har meget vi gerne vil nå inden da, her på gården, der er stadig flere store projekter, som har længe ventet og vi håber snart, at kunne få de kaotiske stendynger væk fra vores gård, sammen med mange andre ting, så vi kan komme i gang, med smukkesering af gården :)

Jeg er i fuld gang med et projekt på Bibel Adventures, som optager meget af min tid, jeg elsker at studere Guds ord og historie fra antikke tider der giver indsigt til at fremme forståelsen af Bibelen og har derfor besluttet, at holde pause fra at skrive nyheder på ubestemt tid.

Hvis man har lyst til at følge med på undervisningen og få besked om nye videoér, tryk på abonner, når du ser videoen inde på you tube.

Gud velsigne jer alle!

Bible Adventure

Video´er du kan klikke på :)

Vi starter med at gå igennem 1 Mosebog kapitel 1 :) Hvor vi ser på en masse hebraiske ord og betydninger, så vi bedre kan forstå hvad det er Gud vil sige til os. 

Næste gang skal vi se på hvad det betyder at være skabt i Guds Billede.

Every act of acknowledging failure is simultaneously a chance to experience, all over again, the love, generosity, and grace of God

-Tim Mackie