Bananas, Dinosaur og nyklippede soldater 

2019-06-19

Så skal der spares, men ikke på det sjove, vi hygger og handler og har snottede næser, øv sygdom er kedeligt, den har ramt nogle stykker af os denne uge meeen....

Disse små soldater, kommer hurtigt på benene igen!

Ih bliver så happy, af alle deres pludselige og hyggelige ideér, det giver mig et taknemmeligt hjerte, at være sammen med dem man elsker. I Ordsprogene. 17:22 i Bibelen står der at; Et glad hjerte er som medicin/ godt helbred, modløshed udtørrer knoglerne. Når man begynder at se på alt det man kan være taknemmelig for, så forsvinder alt det dårlige, som tynger og man vil hurtig opleve en velsignelse på vej :) Så kast alt din bekymring på Ham, som virkelig elsker dig! Din Far i Himlen, Han har alt du behøver!

Køb mere - Spar mere! I denne uges køb, har vi sparet 844,5 ved at købe 30 pakker kød, 60 pakker smør, hehe ja, vi elsker smør og en masse bananer der skal fryses i hver 200g så vi hurtigt kan tage frem til en hjemmelavet smoothie. Nu mangler vi bare fryser nr. 3 hehe.

Dinosaur museum

Elias havde sammen med Joseph Johannes lavet dinosaur museum. Vi kunne lave en hel hjemmeside med alle deres geniale påfund med Lego.

Ugens opskrift

  1. Morgenbrød
  2. Tand smør = meget smør
  3. Nutella
  4. Pålægschokolade
  5. Det er knas og mums i et :)

Ugens Anbefaling

Som det er tradition herhjemme, kommer frisørstolen frem, tegnefilmen på, som regel med Chip og Chap, de andre venter pænt bagved på bænken for at få front row seat, indtil der bliver sagt; Næste! sådan kører det og det skal maskinen også, et godt tip er denne Panasonic er1611 så bliver du glad! det blev vi i hvertfald, efter at have været skuffet over dårlige, lidt for billige køb før. Saksen fra Kedake 50 t er super god! til den lille hjemmefrisør.

Tak for nu, Søren leger lige fotograf, mens jeg skriver blog.

Blomster fra haven

Næste gang starter vi på 100 billige eller gratis sommersjov!

God sommerferie!