Baby steps, bagedyst og decokogler

2019-11-14

Vores dejlige lille prinsesse, har taget sine 3 første babysteps, hun er nu 11 mdr. og det er i næste måned vi glæder os til at holde den første prinsesse fødselsdag herhjemme, wuhuuu.

Bagedyst

og med stor bagelyst er drengene i køkkenet, de kommer næsten hverdag i frikvarteret og spørg om ikke nok de må bage, det er dog heller ikke uden grund, de blev fornyeligt introducerede for bagedysten og de kræver da også, at vi ranglister deres kager tihi.

Hvidløgsplantning

Jo, det var vist på tide, lidt sent måske, nu ligger de lunt under halmen og det bliver da også spændene og se hvor mange hvidløgsplanter vi får ud af det, til næste år.

Væltet teleskoplæsser

var hvad vi kunne se, ikke langt fra vores hus, da vi gik og plantede hvidløg.

Decokogler

Grankogler hvor toppen enten skæres af med en sav, eller knækkes af, kan komme til at ligne fine små søde blomster. Disse kogler er fra vores skovtur i efterårsferien, så mange af dem kunne jeg bare knække toppen af med fingrene.

Politi betjent Joseph Johannes

Sikke en herlig fantasi der er her i huset, drengene har selv taget dette billede, et godt billede på hverdag herhjemme, der er altid dejlig med liv og leg i huset.

Når jeg kommer til at indtage en holdning af total tillid til Gud, frigør det mig til bare at nyde mit liv, som jeg faktisk oplever det - ikke som jeg tror, ​​det burde være - fordi selv mine forventninger til, hvad livet burde være, er i sidste ende jagen efter tomhed, ingen garanti.

Tim Mackie

Gud er Kærlighed!