Arbejdet på Gården, opgaver i huset og hjemmelavet vingummi

2019-08-07

The big reveal: dadada daa hvem rydder op hjemme hos os?

Arbejdet på Gården

Der er nok at tage fat på, af daglige gøremål og alm. vedligeholdelse på gården, det kræver family teamwork, f.eks. 4000 kg piller, værsgo, så kan det godt være ordsproget, spis min dreng så du kan få store muskler, må pille af he he. Det er helt utroligt hvordan en pepsi, kan motivere, når Far ligger en pepsi i fryseren og siger, nu skal der arbejdes, ved drengene godt hvad det betyder og så tager de gladeligt fat. Daniel stod tidligt op i weekenden for at hjælpe Far med hans store værksteds projekt, der blev svedt, hamret, pudset osv. der venter jo også en lille mandepause med pepsi.

Det var dog en knap så hyggelig oplevelse at se, hvordan efter en ordentlig gang regn, det havde fundet sin vej ind i værkstedet en dag.

Mor hvorfor er du såen efter mig med at skulle lave opgaver? lød det fra den ene. Du vil bare have os som slaver, lød det fra den anden. mit svar på dette: Det er da fordi jeg elsker dig så højt! har du ikke lagt mærke til, at jeg ikke gør det ved andre børn! og forklaret med kærlige ord min dybe kærlighed til dem. Jamen så vil jeg ønske du ikke elskede mig så meget blev der sagt med et grin fra den ene og den anden smilede og følte sig høøøøjt elsket!!!!! he he he. Jeg er absolut ikke fanatisk, men både har det bedst og arbejder bedst i et rent hjem. så hver dag, undtaget weekenden, er der rutiner, der bliver remset op af mor, lige fra der bliver sagt godmorgen. Der er nemlig ingen morgenmad inden de 3 drenge kaptajner har gjort deres morgenopgaver. Nogle af dagene er der opgaver efter skole. Om Fredagen har vi især en god tradition med, at alle hjælper til, inden der er fredags hygge og så er der weekend!

De 2 store drenge: Rydde op efter maden, Vasker deres eget tøj, støvsuger, vasker gulv, vasker deres eget toilet, går ud med kompost eller skraldespande, lægger tøj sammen, rydder op på deres værelser, slår græsset, eller hvad der nu skal gøres. Der er selvfølgelig ugentlig lommepenge :)

Vores yngste dreng: Rydder op på værelset, det er han rigtig god til, redde seng, synes han ikke er så spændende endnu :)

Kreative drenge

Hjemmelavet Spil og malet billede gaver til Joseph Johannes.

Ugens anbefaling

Hjemmelavet Vingummi

Så skulle det prøves, yummy gummi bears, Far synes vi skal prøve med Pepsi, tænker også at prøve med evt, smoothies drikke, skriv gerne hvis du har et godt forslag. Vi fandt ud af at de smagte bedst i de små vingummi bamse forme, for i de lidt større forme blev de lidt jello agtige. Hvis de skal være som "vitaminpiller" kan man tilsætte probiotika elle fiske Olie i dem. Er der ikke også noget med at gelatine er godt for hår, hud og negle?

Opskrift 1

  1. 3 dl juice i en gryde
  2. 4 spsk. Gelatine blandes med og røres rundt
  3. Tænd for medium varme, ikke så det skal koge bare lige for at varme det op så gelatinen smelter i juicen.
  4. 2-4 spsk honning eller ahornsirup
  5. 1/2 teske vaniljesukker eller pulver.
  6. Når det hele er smeltet, kan det puttes i forme.

Salat fra haven

Mig og Joseph Johannes fandt lige lidt fra haven. P.s. Salat hjemme hos os får hurtigt ben at gå på, hvis der er lidt æble eller jordbær i salaten.

Skumfidusser og kyllingeben

Ha en fortsat velsignet Sommer!

God is not mad at you, He is madly in love with you!