DIY Møbler

DIY møbel house tour, hvor jeg går igennem vores DIY møbler fra vores stue, køkken og gang.

Stue

Jeg elsker looket af en pejs og en ægte af slagsen i den stil ville da være for fedt :) Søren lavede denne pejs til mig og som det sidste finish, blev der klisteret en fin lille træ deko på midten, købt fra ebay. :)

Stole

Vores spisestole, som vi har 12 af, købte vi brugt fra en restaurant der skulle have nye stole, vi har sprøjtemalet dem og selv betrukket dem på ny, med billig gedigen stof fra jysk, de ser en del beskidte ud nu, så skulle nok have inprægneret dem, som jeg fik et råd om :) vi har dog stof nok endnu til at betrække sæderne igen, meeeen venter vi en hel del med.

Konsolbord

Dette smukke bord, lavede Søren ud af et spisebord vi ville kassere, pladen på toppen var en rest fra en køkkenplade vi havde. Jeg elsker dette bord og det var noget af det første møbel Søren lavede til mig.

Tallerkenrække / hylde

Tallerken hylde eller hvad man kalder den, har jeg faktisk selv lavet, med lidt hjælp fra Søren, han lavede toppen med listen og jeg resten.

De små hjerte puder på hylden er også hjemmelavet.

Bænk

Ja vi er lidt sjove, for bænken her er lavet af et gammelt sofabord der skulle kasseres, men nu pryder vores hjem og brugt godt ved klaveret.

Træpynt

Jeg fandt en pind i naturen en dag og den fik lov til at gøre sin gavn her på væggen :)

Køkkenbord

I vores lade, står der nogle rigtig gamle borde, 2 af dem blev lavet om til 1 bord, så det passede med de mål vi skulle bruge som køkkenbord.

Tavle

Jeg købte et spejl brugt fra dba. som jeg synes havde en sød ramme, jeg fik farfar som er smed til at lave en jernplade i målene der passede til rammen og beklædte den med et stykke fra en voksdug. Magneterne er også hjemmelavet.

Normalt hænger der lidt mere på denne tavle :)

Hylder

De 2 hylder i køkkenet har jeg selv lavet, fra en planke træ vi købte i jemogfix, jeg tegnede nogle buer, fræset, savet og Søren hjælp mig med at få det sidste på plads, så er vi sikker på at de kan hænge uden bekymringer.

Pladen i bagrunden, er et sølv look serveringsfad, jeg spraymalet og med decopage tror jeg det hedder og fik overført en tekst på.

Træplade

Fandt lige et gammelt billede af en hylde jeg lavede uden at male den fra vores soveværelse, for at vise hvilken slags træplade der er brugt til hylder og tallerkenrække.

Blå sjov lille hylde

Denne sjove lille hylde, havde en del, jeg fandt i genbrug, satte helt simpelt en plade på toppen af noget jeg egentligt ikke ved hvad skulle bruges til, fik den malet og nu er det en hylde i vores køkken.

Opvaskebørste og karkluds holder

Har tit synes jeg manglede noget praktisk til min opvaskebørste eller karklud, med hjælp fra Søren fik vi i går lavet en fix lille løsning på det, den er vi rigtig glade for :)

Viskestykke holder

Gang

Jeg har en gang købt en masse mega billige rammer i genbrug og betrukket glas eller pap delen med stof, lavet alle mulige forskellige designs, her er en af dem med hjemmelavede blomster i stof.

Nr 2 billede er er en ramme der fik blackboard tape på istedet for stof og kridt decor :)

Knagerække

Denne super fine sag, var en engang en kedelig plade træ med disse smukke sølv knager på, Søren lavede en liste på toppen, den blev fræst, malet og wow!

Tak til min elskede for hans super håndværk.

I can´t brag about my love for God because I fail him daily, but I can brag about His love for me because it never fails.